reklama
marta18691
Fanka BB :)
To ja 2 godziny robię bardziej skaplikowane paznokcie ale ładnie wyszło Ci1.5 h roboty jedna reka może do soboty się wyrobię że stopami
Załączniki
G
gość _199
Gość
Super, pięknie skórki robisz. Jakiego żelu używasz ??1.5 h roboty jedna reka może do soboty się wyrobię że stopami
Wiesz co mam jakiś z Neonail. Nie znam się na żelach hybrydy kupuje najczęściej w biedronce podobno taki zel jest dobry w biedronce ale ciężko go dostać. Uczę się dopiero robić paznokci ale nie jest źle. Muszę właśnie poprawcowac nad skórkami bo bardzo lubię jak są zadbane. Za to mój mąż nienawidzi brzydkich paznokci u stóp zawsze mowi ze jakby była najpiękniejsza na świecie a miała brzydkie stopy to by nic nie mógłSuper, pięknie skórki robisz. Jakiego żelu używasz ??
Karolina9933
Nie my na szczęście nie musimy czekać. Zawsze umawiam dzień przedZ Pepco nosi 80, właśnie wydawało mi się że mają małą rozmiarówke, tak samo jak Sinsay i Auchan. Z tego nosi zawsze rozmiar większe niż że smyka, albo 51015.
Też tak długo czekacie ? U nas w przychodni nie ma terminów i wyjdzie że w wieku 6 miesięcy dopiero będzie miał te szczepienia, dlatego boje się że za późno, bo tam są chyba określone terminy.
Karolina9933
My już po szczepieniu. Na szczęście tylko chwila płaczu. Kolejna dawka meningokoków za 2 miesiace
*Katarina*
Śliczne i kolor boski, może i ja się zmotywuje1.5 h roboty jedna reka może do soboty się wyrobię że stopami
G
gość _199
Gość
Mój ma to samo stopy są najważniejsze, jak mi wyschły strasznie pięty i go taka pięta dotknelam po udzie, to prawie na zawał zszedłWiesz co mam jakiś z Neonail. Nie znam się na żelach hybrydy kupuje najczęściej w biedronce podobno taki zel jest dobry w biedronce ale ciężko go dostać. Uczę się dopiero robić paznokci ale nie jest źle. Muszę właśnie poprawcowac nad skórkami bo bardzo lubię jak są zadbane. Za to mój mąż nienawidzi brzydkich paznokci u stóp zawsze mowi ze jakby była najpiękniejsza na świecie a miała brzydkie stopy to by nic nie mógł
Ale serio skórki super, nie masz zalanych itp.
Ja wczoraj starego dotknąłam pięta to prawie zemdlał bo jak chodze w sandałach i w klapkach to one szybko mi się robią nie mileMój ma to samo stopy są najważniejsze, jak mi wyschły strasznie pięty i go taka pięta dotknelam po udzie, to prawie na zawał zszedł
Ale serio skórki super, nie masz zalanych itp.
reklama
Michalina_25
spoko, my mamy dopiero jedno szczepienie teraz dopiero idziemy na drugie a ma juz 16 tyg.No to spoko że się nie wyrobimy
Wkurza mnie już tą przychodnia.