reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

1.5 h roboty jedna reka 😂 może do soboty się wyrobię że stopami 😂

Załączniki

• IMG_20210622_102827.jpg
    IMG_20210622_102827.jpg
    1 020,5 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Super, pięknie skórki robisz. Jakiego żelu używasz ??
Wiesz co mam jakiś z Neonail. Nie znam się na żelach 😂 hybrydy kupuje najczęściej w biedronce 😂 podobno taki zel jest dobry w biedronce ale ciężko go dostać. Uczę się dopiero robić paznokci ale nie jest źle. Muszę właśnie poprawcowac nad skórkami bo bardzo lubię jak są zadbane. Za to mój mąż nienawidzi brzydkich paznokci u stóp 😂 zawsze mowi ze jakby była najpiękniejsza na świecie a miała brzydkie stopy to by nic nie mógł 😂

Z Pepco nosi 80, właśnie wydawało mi się że mają małą rozmiarówke, tak samo jak Sinsay i Auchan. Z tego nosi zawsze rozmiar większe niż że smyka, albo 51015.

Też tak długo czekacie ? U nas w przychodni nie ma terminów i wyjdzie że w wieku 6 miesięcy dopiero będzie miał te szczepienia, dlatego boje się że za późno, bo tam są chyba określone terminy.
Nie my na szczęście nie musimy czekać. Zawsze umawiam dzień przed ;)

Wiesz co mam jakiś z Neonail. Nie znam się na żelach 😂 hybrydy kupuje najczęściej w biedronce 😂 podobno taki zel jest dobry w biedronce ale ciężko go dostać. Uczę się dopiero robić paznokci ale nie jest źle. Muszę właśnie poprawcowac nad skórkami bo bardzo lubię jak są zadbane. Za to mój mąż nienawidzi brzydkich paznokci u stóp 😂 zawsze mowi ze jakby była najpiękniejsza na świecie a miała brzydkie stopy to by nic nie mógł 😂
Mój ma to samo 🤣🤣🤣 stopy są najważniejsze, jak mi wyschły strasznie pięty i go taka pięta dotknelam po udzie, to prawie na zawał zszedł 🤣
Ale serio skórki super, nie masz zalanych itp.

Mój ma to samo 🤣🤣🤣 stopy są najważniejsze, jak mi wyschły strasznie pięty i go taka pięta dotknelam po udzie, to prawie na zawał zszedł 🤣
Ale serio skórki super, nie masz zalanych itp.
Ja wczoraj starego dotknąłam pięta to prawie zemdlał 😂 bo jak chodze w sandałach i w klapkach to one szybko mi się robią nie mile 😂

reklama
Do góry