Michalina_25
Fanka BB :)
dobrze Ci idzie otwieraj biznesy!1.5 h roboty jedna reka może do soboty się wyrobię że stopami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobrze Ci idzie otwieraj biznesy!1.5 h roboty jedna reka może do soboty się wyrobię że stopami
My na drugim tez byliśmy w 17 tyg dlatego na rota mam szybciej przyjść żeby zdarzyćspoko, my mamy dopiero jedno szczepienie teraz dopiero idziemy na drugie a ma juz 16 tyg.
Hehe "marcówki" też Was podczytują, żeby wiedzieć co je czekaA z resztą ja z 4 marca więc i pod luty bym się załapałaTeż podczytuje i właśnie widziałam, że jeden bąbel tam zjada standardowo 150ml a wieczorem 250 no to co się dziwić
Tylko się cieszyć jak dzieci jedza najgorzej jak nie chcą jesc!Hehe "marcówki" też Was podczytują, żeby wiedzieć co je czekaA z resztą ja z 4 marca więc i pod luty bym się załapała
No właśnie akurat temat "nie jedzenia" dotyczy mnie bezpośrednio...przyrosty słabe i z wagi urodzeniowej 3530 g mamy dopiero 5300g...ale koleżanki z "marcówek"mają spore bobasy....i dobrze niech rosnąTylko się cieszyć jak dzieci jedza najgorzej jak nie chcą jesc!
A ile to tygodni? Wybacz nie chce mi się liczyćNo właśnie akurat temat "nie jedzenia" dotyczy mnie bezpośrednio...przyrosty słabe i z wagi urodzeniowej 3530 g mamy dopiero 5300g...ale koleżanki z "marcówek"mają spore bobasy....i dobrze niech rosną
My jestesmy z 12 lutego i mamy na wadze 5280, więc nie wydaje mi się, żeby u was to był problem. Chociaż mieliśmy dużo niższa masę urodzeniową, więc generalny przyrost też większy.No właśnie akurat temat "nie jedzenia" dotyczy mnie bezpośrednio...przyrosty słabe i z wagi urodzeniowej 3530 g mamy dopiero 5300g...ale koleżanki z "marcówek"mają spore bobasy....i dobrze niech rosną
W czwartek zaczynamy 16 tydzien.....A ile to tygodni? Wybacz nie chce mi się liczyć
1 tydz jesteśmy na mleku aminokwasowym bo stwierdzono zaburzenie wchłaniania na tle alergicznym i przepisano taką mieszankę i niby ma być lepiej....zobaczymyNo u nas ten przyrost słąby....ale nie wygląda bo wszyscy zawsze dają jej więcej kgMy jestesmy z 12 lutego i mamy na wadze 5280, więc nie wydaje mi się, żeby u was to był problem. Chociaż mieliśmy dużo niższa masę urodzeniową, więc generalny przyrost też większy.