reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Niestety. Z drugiej strony to nie jest operacja bez ryzyka uszkodzenia rdzenia lub korzenia nerwowego więc jest ostatecznością. I jest nad czym myśleć. Miejmy nadzieję że zanim będziesz musiała iść pod nóż będą doskonalsze metody leczenia.
Też mam taką nadzieję :D

A co do maluchów, to mój dzisiaj jadł tylko 6 razy. Jestem w szoku! Boje się czy jakiś chory nie jest, że tak apetytu nie ma.

reklama
Hanka dzisiaj 3 razy przekręciła się na brzuch, jeszcze ma problem z wyciągnięcie ręki
Super, ale zdolniacha ❤️ a poza przewracaniem jej na brzuszek robisz jeszcze jakies cwiczenia? Np przewracanie na bok? Wlasnie nie ogarniam jak cwiczyc prewracanie na bok 🤦‍♀️ Fizjo mamy w srode dopiero.

Super, ale zdolniacha ❤️ a poza przewracaniem jej na brzuszek robisz jeszcze jakies cwiczenia? Np przewracanie na bok? Wlasnie nie ogarniam jak cwiczyc prewracanie na bok 🤦‍♀️ Fizjo mamy w srode dopiero.
Ja nie robie jej żadnych ćwiczeń. Stwierdzilam, że na wszystko przychodzi pora i tyle. Poprostu kladlam ja na brzuch. Wolę sobie do niej pogadać, pośmiać 😍

Niestety. Z drugiej strony to nie jest operacja bez ryzyka uszkodzenia rdzenia lub korzenia nerwowego więc jest ostatecznością. I jest nad czym myśleć. Miejmy nadzieję że zanim będziesz musiała iść pod nóż będą doskonalsze metody leczenia.
No dokladnie a jak uszkodza to potem niewiem wogole chodzic nie bedzie sie moglo

A jeszcze sie boje bo ojczym ma miec teraz operacje na zacme i potem operacje na wyciecie niestety przerzut znowu w gardle zatakowal rak😣za bardzo nie mam gdzie emocji spuscic tu zostalam ciocia a tu zas operacje....😭

Kurczę, mamusie jak ja się z wami utożsamiam! Tak czytam od dłuższego czasu aż w końcu postanowiłam sama napisać :) mój mały nieśpioch jest co prawda z samego końca stycznia ale jest "jedną nogą" wcześniakiem i bliżej mi tutaj niż do styczniówek :)

I zazdroszczę, że przesypiacie chociaż te 4/5 godzin w nocy, u nas od początku śpię max 2/3 godziny i to szarpane po
15 min, 30 min..

reklama
Kurczę, mamusie jak ja się z wami utożsamiam! Tak czytam od dłuższego czasu aż w końcu postanowiłam sama napisać :) mój mały nieśpioch jest co prawda z samego końca stycznia ale jest "jedną nogą" wcześniakiem i bliżej mi tutaj niż do styczniówek :)

I zazdroszczę, że przesypiacie chociaż te 4/5 godzin w nocy, u nas od początku śpię max 2/3 godziny i to szarpane po
15 min, 30 min..
Hej fajnie ze sie ujawnilas a to 1Twoje dziecko?❤

Do góry