G
gość _199
Gość
Teściowa chciała małego uraczyć chodzikiem na dzień dziecka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedyś chodzik był norma, każde dziecko miało. Mój starszy też miał dostać i zabroniłam to usłyszałam że i tak kupią bo jestem młoda i się nie znam. Mówiłam że w sumie okey ale używać nie będziemy.Teściowa chciała małego uraczyć chodzikiem na dzień dziecka
Ja miałam chodzik, w wieku 12 lat miałam takie bóle kręgosłupa, że nikt mi nie wierzył, a teraz to już funkcjonuje z tym bólem każdego dnia i przywyklam, że boli. Nie pamiętam jak to jest kiedy nie boli.Kiedyś chodzik był norma, każde dziecko miało. Mój starszy też miał dostać i zabroniłam to usłyszałam że i tak kupią bo jestem młoda i się nie znam. Mówiłam że w sumie okey ale używać nie będziemy.
Przepraszam, że pytam ale czy masz rozpoznana jakaś chorobę kręgosłupa ? Bo jesteś młoda osoba i tak z niczego to się nie bierze.Ja miałam chodzik, w wieku 12 lat miałam takie bóle kręgosłupa, że nikt mi nie wierzył, a teraz to już funkcjonuje z tym bólem każdego dnia i przywyklam, że boli. Nie pamiętam jak to jest kiedy nie boli.
Kręgozmyk, dlatego miałam planowane ccPrzepraszam, że pytam ale czy masz rozpoznana jakaś chorobę kręgosłupa ? Bo jesteś młoda osoba i tak z niczego to się nie bierze.
Kręgozmyk, dlatego miałam planowane cc
W naszym kraju operują dopiero od 4 stopnia, czyli jak już nie będę mogła chodzićWspółczuję Ci okropna choroba...
Niestety. Z drugiej strony to nie jest operacja bez ryzyka uszkodzenia rdzenia lub korzenia nerwowego więc jest ostatecznością. I jest nad czym myśleć. Miejmy nadzieję że zanim będziesz musiała iść pod nóż będą doskonalsze metody leczenia.W naszym kraju operują dopiero od 4 stopnia, czyli jak już nie będę mogła chodzić