reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziewczyny jestem wypompowana psychicznie. Mala chyba faktycznie ma ten skok. Od wczoraj usypiania z mega płaczem a wieczorem dramat. Nic nie pasuje, wszystko na nie, i wracamy do usypiania na rękach bo jest tragedia. Faktycznie to jakiś regres snu. ;/

A ja mam nadzieję że młody zaraz pójdzie spać, właśnie karmie i modlę się żeby zasnąl przy piersi i hyc do łóżeczka bo zaraz finał ligi mistrzów 🤣
Dzisiaj o dziwo spokojny wieczorem. Ale miał jedną drzemkę ponad 2h i wydaje mi się, że zrobiła robotę na resztę dnia. Zwykle ma drzemki po 30 min i budzi się marudny 🙈 a teraz jak się przebudzal w tej dłuższej to mu dawałam smoka i lulałam żeby spał dalej i o dziwo zadziałało 🤔 ale to musiałabym ciągle obok niego siedzieć żeby czaić kiedy się wybudza 🙈

Teściowa chciała małego uraczyć chodzikiem na dzień dziecka 😇😇😇
Kiedyś chodzik był norma, każde dziecko miało. Mój starszy też miał dostać i zabroniłam to usłyszałam że i tak kupią bo jestem młoda i się nie znam. Mówiłam że w sumie okey ale używać nie będziemy.

Kiedyś chodzik był norma, każde dziecko miało. Mój starszy też miał dostać i zabroniłam to usłyszałam że i tak kupią bo jestem młoda i się nie znam. Mówiłam że w sumie okey ale używać nie będziemy.
Ja miałam chodzik, w wieku 12 lat miałam takie bóle kręgosłupa, że nikt mi nie wierzył, a teraz to już funkcjonuje z tym bólem każdego dnia i przywyklam, że boli. Nie pamiętam jak to jest kiedy nie boli.

Ja miałam chodzik, w wieku 12 lat miałam takie bóle kręgosłupa, że nikt mi nie wierzył, a teraz to już funkcjonuje z tym bólem każdego dnia i przywyklam, że boli. Nie pamiętam jak to jest kiedy nie boli.
Przepraszam, że pytam ale czy masz rozpoznana jakaś chorobę kręgosłupa ? Bo jesteś młoda osoba i tak z niczego to się nie bierze.

reklama
W naszym kraju operują dopiero od 4 stopnia, czyli jak już nie będę mogła chodzić 😅😅
Niestety. Z drugiej strony to nie jest operacja bez ryzyka uszkodzenia rdzenia lub korzenia nerwowego więc jest ostatecznością. I jest nad czym myśleć. Miejmy nadzieję że zanim będziesz musiała iść pod nóż będą doskonalsze metody leczenia.

Do góry