Ja kupuje praktyczne tylko w sinsay. Leginsy trzeba brać o rozmiar większe ale są super, body na krótki, bluzy, sweterki tez sa fajne. Ale pajace kupowałam i moment po praniu wyglądały zle wiec pajace kupujemy w 5 10 15. Oprócz leginsów wszystko wydaje mo się miec rozmiar ok.Dziewczyny miałyście może jakieś ubranka z firmy Sinsay? Jeśli tak to jak wypadają jakościowo?
reklama
Ja też planuje karmic tylko pol rokiJa też planuje 5-6 miesiąc. W ogóle to miałam plan kp do 6 miesiąca nie dłużej. Ale zobaczymy jak to wyjdzie
Sylwia99
Fanka BB :)
Skąd masz czapę?Mamy nad jeziorem wozek stary szwagierki, i sięga mi do kolana jest taki niski
Aliexspres 7,75 zł 14%OFF | Moda kwiat dziewczynek Turban kapelusze słodkie dzieci węzeł Bonnet czapki zdjęcie dzieci rekwizyty nakrycia głowy akcesoria do włosówSkąd masz czapę?
淘宝网 - 淘!我喜欢
淘宝网 - 亚洲较大的网上交易平台,提供各类服饰、美容、家居、数码、话费/点卡充值… 数亿优质商品,同时提供担保交易(先收货后付款)等安全交易保障服务,并由商家提供退货承诺、破损补寄等消费者保障服务,让你安心享受网上购物乐趣!
a.aliexpress.com
Link do: 2.04US $ 13% OFF|Moda kwiat dziewczynek Turban kapelusze słodkie dzieci węzeł Bonnet czapki zdjęcie dzieci rekwizyty nakrycia głowy akcesoria do włosów|kids&Baby Accessories| - AliExpressAliexspres 7,75 zł 14%OFF | Moda kwiat dziewczynek Turban kapelusze słodkie dzieci węzeł Bonnet czapki zdjęcie dzieci rekwizyty nakrycia głowy akcesoria do włosów
淘宝网 - 淘!我喜欢
淘宝网 - 亚洲较大的网上交易平台,提供各类服饰、美容、家居、数码、话费/点卡充值… 数亿优质商品,同时提供担保交易(先收货后付款)等安全交易保障服务,并由商家提供退货承诺、破损补寄等消费者保障服务,让你安心享受网上购物乐趣!a.aliexpress.com
G
gość _199
Gość
Często kupujesz z Ali? Ja mam jedno ubrano i powiem wam że super jakoś o dziwo.Aliexspres 7,75 zł 14%OFF | Moda kwiat dziewczynek Turban kapelusze słodkie dzieci węzeł Bonnet czapki zdjęcie dzieci rekwizyty nakrycia głowy akcesoria do włosów
淘宝网 - 淘!我喜欢
淘宝网 - 亚洲较大的网上交易平台,提供各类服饰、美容、家居、数码、话费/点卡充值… 数亿优质商品,同时提供担保交易(先收货后付款)等安全交易保障服务,并由商家提供退货承诺、破损补寄等消费者保障服务,让你安心享受网上购物乐趣!a.aliexpress.com
Kiedyś dla starszej duzo zamawialam, teraz malo. Bo drożej się o wiele zrobilo więc się nie opłaca. Jedna maja fajna firmę ciuchy jak z zary teraz to zamawiam z ali najczęściej balony i ozdobyCzęsto kupujesz z Ali? Ja mam jedno ubrano i powiem wam że super jakoś o dziwo.
rosenberg
Mam to samo, kiedyś zamawiałam jakieś pierdoły z alie dla siebie, do domu itp, było mega tanio i naprawdę się opłacało. A teraz ceny jak w normalnych sklepach bardziej się np w takim Pepco teraz opłaca niż na alie.Kiedyś dla starszej duzo zamawialam, teraz malo. Bo drożej się o wiele zrobilo więc się nie opłaca. Jedna maja fajna firmę ciuchy jak z zary teraz to zamawiam z ali najczęściej balony i ozdoby
Sylwia99
Mam chyba taką samąAliexspres 7,75 zł 14%OFF | Moda kwiat dziewczynek Turban kapelusze słodkie dzieci węzeł Bonnet czapki zdjęcie dzieci rekwizyty nakrycia głowy akcesoria do włosów
淘宝网 - 淘!我喜欢
Załączniki
reklama
marta18691
No ja tez lubie z pepco ubrankaJa polecam z pepco z bio bawełny. Są supr!