reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny miałyście może jakieś ubranka z firmy Sinsay? Jeśli tak to jak wypadają jakościowo?
Ja kupuje praktyczne tylko w sinsay. Leginsy trzeba brać o rozmiar większe ale są super, body na krótki, bluzy, sweterki tez sa fajne. Ale pajace kupowałam i moment po praniu wyglądały zle wiec pajace kupujemy w 5 10 15. Oprócz leginsów wszystko wydaje mo się miec rozmiar ok.

reklama
Skąd masz czapę? 😅
Aliexspres 😂 7,75 zł 14%OFF | Moda kwiat dziewczynek Turban kapelusze słodkie dzieci węzeł Bonnet czapki zdjęcie dzieci rekwizyty nakrycia głowy akcesoria do włosów

Aliexspres 😂 7,75 zł 14%OFF | Moda kwiat dziewczynek Turban kapelusze słodkie dzieci węzeł Bonnet czapki zdjęcie dzieci rekwizyty nakrycia głowy akcesoria do włosów
Link do: 2.04US $ 13% OFF|Moda kwiat dziewczynek Turban kapelusze słodkie dzieci węzeł Bonnet czapki zdjęcie dzieci rekwizyty nakrycia głowy akcesoria do włosów|kids&Baby Accessories| - AliExpress

Często kupujesz z Ali? Ja mam jedno ubrano i powiem wam że super jakoś o dziwo.

Często kupujesz z Ali? Ja mam jedno ubrano i powiem wam że super jakoś o dziwo.
Kiedyś dla starszej duzo zamawialam, teraz malo. Bo drożej się o wiele zrobilo więc się nie opłaca. Jedna maja fajna firmę ciuchy jak z zary 😁 teraz to zamawiam z ali najczęściej balony i ozdoby

Kiedyś dla starszej duzo zamawialam, teraz malo. Bo drożej się o wiele zrobilo więc się nie opłaca. Jedna maja fajna firmę ciuchy jak z zary 😁 teraz to zamawiam z ali najczęściej balony i ozdoby
Mam to samo, kiedyś zamawiałam jakieś pierdoły z alie dla siebie, do domu itp, było mega tanio i naprawdę się opłacało. A teraz ceny jak w normalnych sklepach 🤷 bardziej się np w takim Pepco teraz opłaca niż na alie. 🙈

Mam chyba taką samą 😂

Załączniki

• received_894214851139029.jpeg
    received_894214851139029.jpeg
    193,4 KB · Wyświetleń: 79
reklama
Do góry