reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziewczyny każda z Was miała KTG ? mi ginekolog nic nie mówił.. A jak zapytałam to on że mogę iść do szpitala i tam.zrobic 🤔🤔🤔
Koleżanka miała dopiero robione w dniu porodu i zastanawiam się czy jest sens iść wcześniej..
Właśnie ja też ani razu nie miałam ktg, u nas też tak jest, że dopiero przy porodzie robią.

Tak, ja od 36tego tygodnia mam dwa razy w tygodniu robione. W szpitalu, w ktorym przyjmuje moja gin. Tam ze wszystkimi ciazami taka praktyka.
Ooo widzisz ;) czyli mój ginekolog jednak mnie nie olewa haha
Tez mnie ten temat niepokoil, wiec sie dopytalam, jak to jest.
ja jutro jade na sciagniecie szwu i mam nadzieje, ze cos sie ruszy w ciagu tygodnia.

Może to KTG nie.jest aż tak istotne.. Ginekolog na wizycie przecież robi usg sprawdza serduszko itp jakby było coś nie tak.to pewnie sam by kazał zrobić takie badanie.. Nie wiem co mam już o tym myśleć. Robiłam wywiad wśród koleżanek, różne są opinie i nie każda miała robione ktg
No z mojego pierwszego ktg wynika, że nie było jakoś bardzo istotne, lekarka tylko skomentowała, że ktg wyszło dobrze, skurczów nie ma, ale dobrze, że miałam, bo posłuchałam chociaż bicia serduszka i wiem, że wszystko ok, bo usg mi wtedy nie robiła ;)

Brr a w życiu! Teraz lepiej niech nie wychodzi, -10 i biało za oknem, ja się nigdzie nie ruszam 😁 Najgorsze, że cały tydzień ma być mróz, a ja mam w środę lekarza 🙈
Ja dzisiaj panikowałam, bo nie mogłam z podwórka wyjechać samochodem, w końcu sąsiedzi zapchali mi auto z powrotem gdzie stało 😅 też się już martwię wizyta w środę, ale na szczęście mąż mnie zawiezie ☺️

Właśnie ja też ani razu nie miałam ktg, u nas też tak jest, że dopiero przy porodzie robią.
Powiem Ci, że chyba i ja zrobię to badanie w dniu porodu.. Nie będę w taką pogodę jeździć do szpitala.. skoro wszytsko jest wporządku a ginekolog na odczepnego mi powiedział że jak chce mogę to badanie zrobić to nie wydaje mi się żeby było aż tak potrzebne

reklama
Do góry