U mnie też 38+0 Zaczełyscie stosować jakieś wspomagacze na przyspieszenie ?I ja dziś 38+0
reklama
KarolinaAnna.K
Fanka BB :)
U mnie 38+5. Na razie nie próbuję przyśpieszyć, chociaż ostatnio więcej sprzątam w domu- ale to głównie dla posiadania porządku. Dziś mam wizytę u lekarza, to może się dowiem jak sytuacjaU mnie też 38+0 Zaczełyscie stosować jakieś wspomagacze na przyspieszenie ?
Sylwia99
Byłam dzisiaj na osłuchaniu i ginekolog moja mówi, że już nisko, w razie czego zapisałam się na za tydzień i mocz mam zrobić i morfologie, o ile nie urodzę wcześniej narazie na piłce trochę kręcę, może dzisiaj z narzeczonym będziemy wyganiać młodą, bo już się doczekać nie możemy jej wszyscy a Ty?U mnie też 38+0 Zaczełyscie stosować jakieś wspomagacze na przyspieszenie ?
Ja przestałam się oszczędzać czyli jakieś porządki itd oczywiście na tyle na ile mam siły po 37 tyg położna poleciła mi wiesiołek więc zaczęłam go brać podobno w jakimś stopniu pomaga zmiękczyć szyjkę. I oczywiście pije herbatkę z liści malin która ma usprawnić pracę macicy. Ale czy coś pomoże to się okażeByłam dzisiaj na osłuchaniu i ginekolog moja mówi, że już nisko, w razie czego zapisałam się na za tydzień i mocz mam zrobić i morfologie, o ile nie urodzę wcześniej narazie na piłce trochę kręcę, może dzisiaj z narzeczonym będziemy wyganiać młodą, bo już się doczekać nie możemy jej wszyscy a Ty?
Monik93
Polozna mowila, to te herbatki i inne to ostatnia deska ratunku jak nic nie wypali. Wiec nie ma co isc na łatwiznę a probowac pierw samemu podzialacDziewczyny bierzecie do szpitala herbatki na pobudzenie laktacji np bocianek albo femalikier?
Monik93
Tak, ja zamowilam z humany benelifeKupiłyscie już może jakąś witaminę D dla Maluszka? Bo się zastanawiam która będzie najlepsza
kwiatek250
Jestem zaskoczeniem nawet dla siebie, jeszcze ostatnia będę rodzić jak tak dalej pójdzie!Jestes zaskoczeniem dla nas ;D my tu czekalysmy az pierwsza urodzisz. Szew zdjęty, posprzątane, tydzien minął a Ty dalej w dwupaku ;D
U mnie podobnie, niewiele spałam, najwięcej chyba dopiero nad ranem, całą noc zasnąć nie mogłam, co chwilę na siku, masakryczna zgaga, straszny ból łydki po tym skurczu sprzed 2 dni jeszcze mam, a do tego to ciągnięcie w dole, że ani wstać ani się przewrócić na drugi bok, twardy brzuch i jeszcze w pół nocy zaczęło mnie ssaćU mnie noc koszmarna. Pobudki co godzina ledwo zyje. Rano wstałam a za oknem bialo jakby ze 3 dni padało;D a wczoraj byla piekna wiosna ;p
Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam 37+6 i delikatnie zaczęłam z jedzeniem (ananas, daktyle, ostre potrawy), spacery w miarę możliwości, sporo roboty w domu, dziś będzie ten słynny napar z liści malin i mam nadzieję, że w końcu seks Wczoraj chłopak mi zasnął, a ja i tak bym nie dała rady taką paskudną zgagę miałam No ale trzeba zacząć działać!U mnie też 38+0 Zaczełyscie stosować jakieś wspomagacze na przyspieszenie ?