reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Hej dziewczyny. Zaczynam dzisiaj 40 tydzień. ! 38tygodni i 7 dni za mną ! Ja dzisiaj wkońcu pierwszą noc od dłuższego czasu się w miarę wyspałam. Wstałam tylko raz do łazienki i spałam jak mały suseł... Ale od rana za to pobolewa mnie podbrzusze. Pogoda też do kitu bo raz pada deszcz a raz śnieg ;/
No to już naprawdę na finiszu jesteś!!!

No mam juz ponad norme wyniki. Dzwonilam do lekarza mam przyjsc na 14.20 pewnie pojde na oddzial. Płaczę jak bóbr. Ja nie wytrzymam znowu w szpitalu tego wszystkiego, corki tez nie chce zostawiac😥
Bardzo współczuję. Ale dobrze, że już pod sam koniec pojawiły się problemy, nie wcześniej. Dasz radę.

Strasznie krótki ten urlop macierzyński we Francji :/
10 tygodni po urodzeniu i może będę mogła poprosić o miesiąc zwolnienia potem i do pracy. Nie bardeo sobie wyobrażam jak mam takie maleństwo oddać w obce ręce... Gdyby nie ten cholerny covid, to mama by przyleciała, a tak niewiadomo, bo czeka na możliwość szczepienia. Bez sensu to wszystko jest.

No mam juz ponad norme wyniki. Dzwonilam do lekarza mam przyjsc na 14.20 pewnie pojde na oddzial. Płaczę jak bóbr. Ja nie wytrzymam znowu w szpitalu tego wszystkiego, corki tez nie chce zostawiac😥
A może szybko pójdzie wszystko i sobotę już z dzidziusiem w domu będziess i jeszcze bal drugiej pociechy zaliczysz? Będzie dobrze, musi być!

reklama
Dzień bez zgagi=dzień stracony 🙈 😂 Całe szczęście nie mam ostatnio większych problemów ze snem, kładę się późno, ale chociaż zasypiam. Dzisiaj jakaś taka słabsza noc, bo pobudki na siku i coś mnie ciągnęło w podbrzuszu, zwłaszcza przy zmianie boku i jeszcze łydka od skurczu boli, także wątpię, że dzisiaj zrobię wszystko, co sobie zaplanowałam 🤷‍♀️
To dobie odpoczniesz i też będzie dobrze😃😇. No i fajnie, że się z Czarusiem na 11 umówiłaś... przyjął ze zrozumieniem ten termin?🙃 Pasuje i jemu?🥰🤩

Do góry