Ale jak się okaże żę cholestaza to pewnie oddział i cc ? Albo wywoływanie wcześniej ?38.3 dni takze termin jest okej pewnie cholestaza jak w pierwszej ciąży. Wrogowi nie zycze takiej swedziawki
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Cholestoza moze ? Ponoc jak swedzi niewiem dziwne to
Ja bylam na badaniach. Zobaczymy co mi wyjdzie. Zasnelam dopiero o 4 rano... Swędzi mnie cale cialo tak, ze oszaleje [emoji26][emoji26]czuje ze położy mnie do szpitala lekarz....
marta18691
Ja wolgole nie mam wody
Powiem Wam że ja o dziwo niby lekko puchnę ale jak na początek 40 tygodnia ciąży to jeszcze nosze wszystkie pierścionki i obrączkę bez żadnego problemu
KarolinaAnna.K
Strasznie krótki ten urlop macierzyński we Francji :/Ja właśnie skończyłam przeglądać listę opiekunek dla maluszka, muszę wybrać jedną, która zajmie się małą od maja/czerwca do wakacji i najlepiej ta sama po wakacjach. Od soboty zacznę z nimi spotkania.
No i ta cholerna bezsenność. Jest prawie 3, a ja nawet nie ziewam.
Dzień bez zgagi=dzień stracony Całe szczęście nie mam ostatnio większych problemów ze snem, kładę się późno, ale chociaż zasypiam. Dzisiaj jakaś taka słabsza noc, bo pobudki na siku i coś mnie ciągnęło w podbrzuszu, zwłaszcza przy zmianie boku i jeszcze łydka od skurczu boli, także wątpię, że dzisiaj zrobię wszystko, co sobie zaplanowałamO nie, tylko nie zgaga...
Nie wiem o czym to, ale z Twojego opisu wnioskuję, że lepiej (zwłaszcza przed porodem) tego nie oglądać Póki co jestem spokojna, bo wstępnie umówiłam się z Czarusiem na poród 11 lutego między 7 a 19 (dyżur położnej), ale kto wie, czy mu ten termin pasujePatryk Vege wrzucił na Youtube dokument - oczy diabła "
Oglądałam którąś? Przeraża mnie to co dzieje się na tym świecie...
Ja po obejrzeniu tego filmu przestałam się bać porodu. Mogę cierpieć byle Ignas urodził się zdrowy, chce jak najszybciej mieć go przy sobie..
No mam juz ponad norme wyniki. Dzwonilam do lekarza mam przyjsc na 14.20 pewnie pojde na oddzial. Płaczę jak bóbr. Ja nie wytrzymam znowu w szpitalu tego wszystkiego, corki tez nie chce zostawiacAle jak się okaże żę cholestaza to pewnie oddział i cc ? Albo wywoływanie wcześniej ?
Współczuję Ja już dostaję cholery jak mnie jedna część ciała intensywnie swędzi albo brzuch gdzieś na dworze, że ciężko się podrapać przez te warstwy, a co dopiero całe ciało! Oby szybko Ci przeszło38.3 dni takze termin jest okej pewnie cholestaza jak w pierwszej ciąży. Wrogowi nie zycze takiej swedziawki
Dasz radę! Nie nastawiaj się, że będzie jak za pierwszym razem, może już masz rozwarcie i szybko pójdzieNo mam juz ponad norme wyniki. Dzwonilam do lekarza mam przyjsc na 14.20 pewnie pojde na oddzial. Płaczę jak bóbr. Ja nie wytrzymam znowu w szpitalu tego wszystkiego, corki tez nie chce zostawiac
reklama
marta18691
Niewiem ja tam zgagi jakos nie mialam [emoji23]
Dzień bez zgagi=dzień stracony [emoji85] [emoji23] Całe szczęście nie mam ostatnio większych problemów ze snem, kładę się późno, ale chociaż zasypiam. Dzisiaj jakaś taka słabsza noc, bo pobudki na siku i coś mnie ciągnęło w podbrzuszu, zwłaszcza przy zmianie boku i jeszcze łydka od skurczu boli, także wątpię, że dzisiaj zrobię wszystko, co sobie zaplanowałam [emoji2368]