Hej dziewczyny. Zaczynam dzisiaj 40 tydzień. ! 38tygodni i 7 dni za mną ! Ja dzisiaj wkońcu pierwszą noc od dłuższego czasu się w miarę wyspałam. Wstałam tylko raz do łazienki i spałam jak mały suseł... Ale od rana za to pobolewa mnie podbrzusze. Pogoda też do kitu bo raz pada deszcz a raz śnieg ;/
reklama
Gratulacje to teraz czekamyyy !Hej dziewczyny. Zaczynam dzisiaj 40 tydzień. ! 38tygodni i 7 dni za mną ! Ja dzisiaj wkońcu pierwszą noc od dłuższego czasu się w miarę wyspałam. Wstałam tylko raz do łazienki i spałam jak mały suseł... Ale od rana za to pobolewa mnie podbrzusze. Pogoda też do kitu bo raz pada deszcz a raz śnieg ;/
marta18691
Fanka BB :)
No i ladnie[emoji4]
Hej dziewczyny. Zaczynam dzisiaj 40 tydzień. ! 38tygodni i 7 dni za mną ! Ja dzisiaj wkońcu pierwszą noc od dłuższego czasu się w miarę wyspałam. Wstałam tylko raz do łazienki i spałam jak mały suseł... Ale od rana za to pobolewa mnie podbrzusze. Pogoda też do kitu bo raz pada deszcz a raz śnieg ;/
Maluszek001
12.5 kg mam nadzieję że teraz już przystopujeHaha, to ile łącznie?
u nas 15kg na plusie12.5 kg mam nadzieję że teraz już przystopuje
Sylwia99
Puchniemy już, woda się zatrzymuje ja przez 3 tyg 3 kg.Teraz w miesiąc przytyłam 4,5 kg jestem w ciężkim szoku
Będzie dobrze ! Może po prostu skóra się aż tak zaczyna rozciągać bo woda się już zatrzymuje ? Daj znać potem jak wyniki ale miejmy nadzieję że to nic złego. Który jesteś tydzień bo nie pamiętam ?Ja bylam na badaniach. Zobaczymy co mi wyjdzie. Zasnelam dopiero o 4 rano... Swędzi mnie cale cialo tak, ze oszaleje czuje ze położy mnie do szpitala lekarz....
Powiem Wam że ja o dziwo niby lekko puchnę ale jak na początek 40 tygodnia ciąży to jeszcze nosze wszystkie pierścionki i obrączkę bez żadnego problemuPuchniemy już, woda się zatrzymuje ja przez 3 tyg 3 kg.
reklama
38.3 dni takze termin jest okej pewnie cholestaza jak w pierwszej ciąży. Wrogowi nie zycze takiej swedziawkiBędzie dobrze ! Może po prostu skóra się aż tak zaczyna rozciągać bo woda się już zatrzymuje ? Daj znać potem jak wyniki ale miejmy nadzieję że to nic złego. Który jesteś tydzień bo nie pamiętam ?