reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

A mi nie raz leci [emoji38]normalne to jest
Mam prawie to samo... Jedyna różnica, że na początku ciąży piersi mi się powiększyły, a teraz nie wiem, czy się przyzwyczaiłam już, czy wróciły do normalnego rozmiaru, ale raczej to pierwsze jednak :D Nic a nic mi nie leci, nie są już nawet nabrzmiałe, czy twarde jak bywało wcześniej [emoji54] więc aż ciężko uwierzyć, że magicznie po porodzie zacznie z nich lecieć mleko :(

reklama
Odciągałam laktatorem pokarm w miarę regularnie ( co 2-3h) i jest postęp bo na początku ledwo odciągałam 20 ml a teraz nawet 90. Ale dzisiaj pojawił się kolejny problem. Wraz z odciaganiem pokarmu poleciala mi krew, ale dlatego że popękały mi sutki... Ale się nie poddam, teraz je wietrze żeby te rany zaschły [emoji28] i może w południe spróbuje lekko odciągnąć, bo boję się że znowu mi zaniknie pokarm :(
Po cc już od piątku jestem w pełnej sprawności, nie boli i nie spina mnie już brzuch tu gdzie było cięcie, więc jestem pozytywnie zaskoczona ;) najgorsza była pierwsza doba po zabiegu, potem już coraz lepiej :)
Dzieki za odp :) Trzymam kciuki !!! Probowalas masci na brodawki z luteina? Ja juz zakupilam, ponoc warto smarowac, ale to wiem tylko z czytania (ja kupilam ziaje i od dzisiaj bede smarowac). Moze te nakladki sylikonowe tez maja sens 🤔 tylko troche strach przyzwyczaic dziecko...

Nie poddawaj sie ! 😘

reklama
Do góry