Ja to nawet nie wiem kiedy to zleciało;D tak te 9 miesięcy moment minęło ze aż strach pomyśleć jak bedzie potem czas zasuwał;pMi zostalo 21 dni i mam nadzieję, ze 10 dni wcześniej sie uda urodzic pewnie szybciej bo bede miala tyle sprzatania.
reklama
marta18691
Fanka BB :)
A ja ostatnie pranie do prasowania i poskladania[emoji23]Ja to nawet nie wiem kiedy to zleciało;D tak te 9 miesięcy moment minęło ze aż strach pomyśleć jak bedzie potem czas zasuwał;p
To pracowita niedziela od rana ;pA ja ostatnie pranie do prasowania i poskladania[emoji23]Zobacz załącznik 1230324
marta18691
No ja to zawsze mam gore prania jak kiedys nie lubilam prasowac tak teraz lubie jak tyle rzeczy trzeba prasowac od meza koszule do pracy dzieci ciuchy [emoji23]
To pracowita niedziela od rana ;p
sandra0777
Tak, ja je tez uwielbiam, bo nigdzie nie uwieraja i idealnie dopasowuja sie do kazdej figury.kupiłam i są super, wielkie dzięki ;* i rzeczywiście po porodzie będą dobre też
kwiatek250
A nosisz takie uciskowe skarpety za kolano. Jak mnie położono do łóżka, to pobrano wymiary moich ud i łydek i dostałam receptę na pobranie z apteki takich rajstop/skarpet. One mają za zadanie nie dopuszczać do zakrzepów i do powstawania żylaków. I naprawdę pomagają. Plus nogi w górze jak śpisz. Ciężko się było mojemu ukochanemu nauczyć je zakładać, ale opanował tę sztukę. Podobno po porodzie też przez parę tygodni warto je zakładać.A mi strasznie zaczęły doskwierać bole nog... wczoraj po malowaniu i sprzątaniu bol byl okropny. Lydki okropnie bola, wyszedl bolesny zylak. Pol nocy nogi były niespokojne i bolały. Od rana to samo. Porazka.
kwiatek250
Jaka słodyczTydzień w przedszkolu i taka sytuacja
reklama
marta18691
Oj to niech zdrowieje[emoji173]
Tydzień w przedszkolu i taka sytuacja [emoji26]