Ja właśnie tez się staram nadrabiać dieta ale nie zawsze wychodzi ;p jak wyniki spadają za mocno i czuje ze juz jestem mega oslabiona i zaczynają się zawroty glowy to wtedy ratuje się tabletkami;D dlatego ta końcówka mnie tak irytuje bo juz bym chciala miec to za sobą a mam wrażenie że ten 9 miesiąc się robi coraz dłuższy;DJa ostatnio miala 10.8 tylko ze nie moge niestety wogole lykac tych tabletek na zelazo [emoji25]musze jesc rzeczy co maja zelazo
reklama
marta18691
Fanka BB :)
A crp mialas moze problem z tym?bo ja mialam
Ja właśnie tez się staram nadrabiać dieta ale nie zawsze wychodzi ;p jak wyniki spadają za mocno i czuje ze juz jestem mega oslabiona i zaczynają się zawroty glowy to wtedy ratuje się tabletkami;D dlatego ta końcówka mnie tak irytuje bo juz bym chciala miec to za sobą a mam wrażenie że ten 9 miesiąc się robi coraz dłuższy;D
Nie. Ja crp mialam robione dwa razy w trakcie całej ciazy i zawsze mialam w normie.A crp mialas moze problem z tym?bo ja mialam
marta18691
Ja 3razy mialam 1.7 potem 11.3 i ostatnie 6.1 ale wiem ze nawet kiedys ktos mial duzo wiecej
Nie. Ja crp mialam robione dwa razy w trakcie całej ciazy i zawsze mialam w normie.
kwiatek250
Piękna, duża kuchnia!Zrobiłam screeny więc może być słabej jakości obraz. Zdj było zrobione jeszcze bez dodatków
G
gosc201251
Gość
Nawilżasz odpowiednio skórę? Wszystko się rozciąga, ewentualne obrzęki to pogłębiają, a dodatkowo to ponoć normalny objaw w ciąży, tak samo jak suchy niezdatny do oczyszczenia nos z którym też się męczę od paru mscTak tak. Przyszedl po tygodniu ;p kwasy zolciowe mam w normie. Wiec doktor stwierdzila ze te swędzenie to być może jakas alergia ktora się nasiliła. I dlatego też ten suchy meczacy nos. Ewentualnie od niedoczynnosci tarczycy bo w ciazy tez mam problem właśnie z hormonami tarczycy. Jak mi mocno dokucza skora to biore czasem wapno a na nos to standard krople do nosa z wodą morska albo staram się plukac solą fizjologiczna. I dotrwać do konca ;p
No mi się to zaczęły od około 30 tygodnia. Zbiegło się to z tym pozytywnym testem na covid. Wiec sama nie wiedziałam od czego to. Ale w wynikach wychodzi ze sie nic takiego nie dzieje wiec widocznie taka uroda ;p zostało wytrwać;DNawilżasz odpowiednio skórę? Wszystko się rozciąga, ewentualne obrzęki to pogłębiają, a dodatkowo to ponoć normalny objaw w ciąży, tak samo jak suchy niezdatny do oczyszczenia nos z którym też się męczę od paru msc
G
gosc201251
Gość
Na spokojnie, to napewno nie powikłanie po covid! w nocy się najbardziej chyba nasila, trzeba pić wody dużo od razu, trochę pomaga w wysmarkaniu się;D byle do poroduuuuNo mi się to zaczęły od około 30 tygodnia. Zbiegło się to z tym pozytywnym testem na covid. Wiec sama nie wiedziałam od czego to. Ale w wynikach wychodzi ze sie nic takiego nie dzieje wiec widocznie taka uroda ;p zostało wytrwać;D
No juz teraz to odpuściłam jakiś czas temu i ratuje się doraznie bo widocznie tak już mam;p bardziej się skupiam na utrzymaniu tej morfologii w miarę w normie żeby organizm mial siłę ;pNa spokojnie, to napewno nie powikłanie po covid! w nocy się najbardziej chyba nasila, trzeba pić wody dużo od razu, trochę pomaga w wysmarkaniu się;D byle do poroduuuu
reklama
Ewq9
Ja akurat ze snem nie mam problemów. Zasypiam szybko, w nocy ok 1 czy 2 wstaje raz do łazienki i śpię dalej jak zabita aż budzik zadzwoni. Dzisiaj przespałam 9h... aż się boję co to będzie jak dziecko już będzie z nami i będę się musiała przestawić na nocne wstawianie...
Wszysykie mamy problem z tym spaniem [emoji26]