reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja ostatnio miala 10.8 tylko ze nie moge niestety wogole lykac tych tabletek na zelazo [emoji25]musze jesc rzeczy co maja zelazo
Ja właśnie tez się staram nadrabiać dieta ale nie zawsze wychodzi ;p jak wyniki spadają za mocno i czuje ze juz jestem mega oslabiona i zaczynają się zawroty glowy to wtedy ratuje się tabletkami;D dlatego ta końcówka mnie tak irytuje bo juz bym chciala miec to za sobą a mam wrażenie że ten 9 miesiąc się robi coraz dłuższy;D

reklama
A crp mialas moze problem z tym?bo ja mialam
Ja właśnie tez się staram nadrabiać dieta ale nie zawsze wychodzi ;p jak wyniki spadają za mocno i czuje ze juz jestem mega oslabiona i zaczynają się zawroty glowy to wtedy ratuje się tabletkami;D dlatego ta końcówka mnie tak irytuje bo juz bym chciala miec to za sobą a mam wrażenie że ten 9 miesiąc się robi coraz dłuższy;D

Tak tak. Przyszedl po tygodniu ;p kwasy zolciowe mam w normie. Wiec doktor stwierdzila ze te swędzenie to być może jakas alergia ktora się nasiliła. I dlatego też ten suchy meczacy nos. Ewentualnie od niedoczynnosci tarczycy bo w ciazy tez mam problem właśnie z hormonami tarczycy. Jak mi mocno dokucza skora to biore czasem wapno a na nos to standard krople do nosa z wodą morska albo staram się plukac solą fizjologiczna. I dotrwać do konca ;p
Nawilżasz odpowiednio skórę? Wszystko się rozciąga, ewentualne obrzęki to pogłębiają, a dodatkowo to ponoć normalny objaw w ciąży, tak samo jak suchy niezdatny do oczyszczenia nos z którym też się męczę od paru msc

Nawilżasz odpowiednio skórę? Wszystko się rozciąga, ewentualne obrzęki to pogłębiają, a dodatkowo to ponoć normalny objaw w ciąży, tak samo jak suchy niezdatny do oczyszczenia nos z którym też się męczę od paru msc
No mi się to zaczęły od około 30 tygodnia. Zbiegło się to z tym pozytywnym testem na covid. Wiec sama nie wiedziałam od czego to. Ale w wynikach wychodzi ze sie nic takiego nie dzieje wiec widocznie taka uroda ;p zostało wytrwać;D

No mi się to zaczęły od około 30 tygodnia. Zbiegło się to z tym pozytywnym testem na covid. Wiec sama nie wiedziałam od czego to. Ale w wynikach wychodzi ze sie nic takiego nie dzieje wiec widocznie taka uroda ;p zostało wytrwać;D
Na spokojnie, to napewno nie powikłanie po covid!:) w nocy się najbardziej chyba nasila, trzeba pić wody dużo od razu, trochę pomaga w wysmarkaniu się;D byle do poroduuuu

Na spokojnie, to napewno nie powikłanie po covid!:) w nocy się najbardziej chyba nasila, trzeba pić wody dużo od razu, trochę pomaga w wysmarkaniu się;D byle do poroduuuu
No juz teraz to odpuściłam jakiś czas temu i ratuje się doraznie bo widocznie tak już mam;p bardziej się skupiam na utrzymaniu tej morfologii w miarę w normie żeby organizm mial siłę ;p

reklama
Ja akurat ze snem nie mam problemów. Zasypiam szybko, w nocy ok 1 czy 2 wstaje raz do łazienki i śpię dalej jak zabita aż budzik zadzwoni. Dzisiaj przespałam 9h... aż się boję co to będzie jak dziecko już będzie z nami i będę się musiała przestawić na nocne wstawianie...
Wszysykie mamy problem z tym spaniem [emoji26]

Do góry