A ja od 2 do 4.30 nie spalam. Byalam taka zła. Najgorzej, ze nawet do salonu nie mogę isc bo tam chociaz nie wiwm dokumenty bym segregowała. Dzisiaj ide przed spaniem na godzinny spacerJa dzis tez do 2 nie spałam. Potem usnelam i od 4 do 6 znowu bez snu... moje hormony i irytacja siegnely szczytu i druga polowe nocy przeplakalam ze zmęczenia w lazience jakas bezsilność mnie na tej końcówce bierze;p
reklama
marta18691
Fanka BB :)
A jaki masz spadek zelaza?
Może nie to ze przezywam co jestem juz zmeczona mocno. Wiesz w nocy naprawde zle spie. Dodatkowo mam duza anemia i jestem na lekach od połowy ciazy co tez to zmeczenie nasila. I troche mnie to juz irytuje bo człowiek by chciał żeby mieć to za sobą a tu dni sie dłużą jakby ten 9 miesiąc mial jqkies zwolnione tempo;p
marta18691
Wszysykie mamy problem z tym spaniem [emoji26]
A ja od 2 do 4.30 nie spalam. Byalam taka zła. Najgorzej, ze nawet do salonu nie mogę isc bo tam chociaz nie wiwm dokumenty bym segregowała. Dzisiaj ide przed spaniem na godzinny spacer
Ja spra2ezilam emeila i tez mam do odbioru pampersy super nie zmarnuja sieNo widze bardzo przezywasz to [emoji25]a mi wyslali z rossne ze moge odebrac do marca oliwke mamas bebydream za 1gr fajnie bo zawsze cos czlowiek wykorzysta z takiej promocji...i jeszcze mozecie skorzystac z dadaclub i tam paczuszke miec jak urodzi sie dzidzius
Szczerze to różnie. Morfologie mialam robiona co 2 tygodnie, teraz co tydzień żeby być pod obserwacja. Erytrocyty i hemoglobina i hematokryt zawsze poniżej normy. Hematokryt waha się od 9 do 10.5 zależy od badania. Reszta różnie.A jaki masz spadek zelaza?
A dostalas wynik tych kwasow zolciowych?Szczerze to różnie. Morfologie mialam robiona co 2 tygodnie, teraz co tydzień żeby być pod obserwacja. Erytrocyty i hemoglobina i hematokryt zawsze poniżej normy. Hematokryt waha się od 9 do 10.5 zależy od badania. Reszta różnie.
Tak tak. Przyszedl po tygodniu ;p kwasy zolciowe mam w normie. Wiec doktor stwierdzila ze te swędzenie to być może jakas alergia ktora się nasiliła. I dlatego też ten suchy meczacy nos. Ewentualnie od niedoczynnosci tarczycy bo w ciazy tez mam problem właśnie z hormonami tarczycy. Jak mi mocno dokucza skora to biore czasem wapno a na nos to standard krople do nosa z wodą morska albo staram się plukac solą fizjologiczna. I dotrwać do konca ;pA dostalas wynik tych kwasow zolciowych?
No to super. Wkurzają mnie te noce. Jeszcze jak patrze jak mąż spi jak aniolekTak tak. Przyszedl po tygodniu ;p kwasy zolciowe mam w normie. Wiec doktor stwierdzila ze te swędzenie to być może jakas alergia ktora się nasiliła. I dlatego też ten suchy meczacy nos. Ewentualnie od niedoczynnosci tarczycy bo w ciazy tez mam problem właśnie z hormonami tarczycy. Jak mi mocno dokucza skora to biore czasem wapno a na nos to standard krople do nosa z wodą morska albo staram się plukac solą fizjologiczna. I dotrwać do konca ;p
reklama
marta18691
Ja ostatnio miala 10.8 tylko ze nie moge niestety wogole lykac tych tabletek na zelazo [emoji25]musze jesc rzeczy co maja zelazo
Szczerze to różnie. Morfologie mialam robiona co 2 tygodnie, teraz co tydzień żeby być pod obserwacja. Erytrocyty i hemoglobina i hematokryt zawsze poniżej normy. Hematokryt waha się od 9 do 10.5 zależy od badania. Reszta różnie.