No to super! Teraz tylko wyczekiwać rozwiązania ja czuje tez rozciągania w brzuchu nozki czuje ja musze chociaz 2 tygodnie jeszcze wytrzymac żeby zdążyć posprzatac po remoncieByłam wczoraj u lekarza. Młody zdrowo rośnie, wg pomiarów ma już 3 kg [emoji38] dalej ułożony główkowo i lekarz mówił że raczej już nie powinno się to zmienić [emoji16] ciążę mam już donoszoną więc odstawiłam magnez i czekam co się będzie działo [emoji16] szyjka nadal wysoko i zamknięta. Na dziś zostało 19 dni [emoji16][emoji16]
Nie wiem jak u was ale u mnie mały nie kopie już, no może raz dziennie jakiś kopniak, tylko się powoli przemieszcza, tzn przesuwa nóżkami albo wbija mi się na dole tak że naciska na pęcherz [emoji38] ale ogólnie czuje się super, nic mi nie dolega jakoś szczególnie [emoji16] dziś już zdążyłam przygotować ciasto na bułki do burgerów i będę robić domowe burgery [emoji16][emoji16]
Miłego dnia !! [emoji6]
reklama
U mnie szwagierka miala rok temu termin tak jak ja teraz tj. 10 luty a urodziła 9 dni wcześniej;D takze trzymamy kciuki u ciebie żebyś te 2 tygodnie przetrwała do zakończenia remontu ;D nie chce sobie wyobrażać jaka twoj maz musi czuć na sobie presje haha ;PNo to super! Teraz tylko wyczekiwać rozwiązania ja czuje tez rozciągania w brzuchu nozki czuje ja musze chociaz 2 tygodnie jeszcze wytrzymac żeby zdążyć posprzatac po remoncie
Maluszek001
Fanka BB :)
U mnie od dawna nie ma już takich typowych kopniakow tylko czuje takie "przeciąganie" się dziecka dzisiaj równo 36 tydzień więc jeszcze tydzień większego uwazania na siebie został pięknie dzidzia waży ja się we wtorek dowiem ile moja podrosła ☺Byłam wczoraj u lekarza. Młody zdrowo rośnie, wg pomiarów ma już 3 kgdalej ułożony główkowo i lekarz mówił że raczej już nie powinno się to zmienićciążę mam już donoszoną więc odstawiłam magnez i czekam co się będzie działoszyjka nadal wysoko i zamknięta. Na dziś zostało 19 dni
Nie wiem jak u was ale u mnie mały nie kopie już, no może raz dziennie jakiś kopniak, tylko się powoli przemieszcza, tzn przesuwa nóżkami albo wbija mi się na dole tak że naciska na pęcherzale ogólnie czuje się super, nic mi nie dolega jakoś szczególniedziś już zdążyłam przygotować ciasto na bułki do burgerów i będę robić domowe burgery
Miłego dnia !!
Ja miałam z pierwsza corka termin z miesiączki na 30 stycznia a z usg tak 4 luty. Urodzilam 11 lutego i jeszcze wyjsc nie chciała cesarka. Bedzie smiesznie jak jeszcze przenoszę maleństwo męża pocieszam, zeby skończył szlifowanie scian i sufitow bo to najwięcej bałaganu, i żeby pomalowal ściany bo to smierdzi. A panele zmieni nawet jak corka sie urodzi trudno mnie wkurza ten balagan najbardiej. Bo salon z kuchnia mam, i nie moge nawet wejsc tam bo pyl od szlifowania. Ciagle latam z mopem żeby to sie nie roznosiłoU mnie szwagierka miala rok temu termin tak jak ja teraz tj. 10 luty a urodziła 9 dni wcześniej;D takze trzymamy kciuki u ciebie żebyś te 2 tygodnie przetrwała do zakończenia remontu ;D nie chce sobie wyobrażać jaka twoj maz musi czuć na sobie presje haha ;P
marta18691
To niezle oby nie bylo gorzej
Zasnęłam dopiero o 4 nad ranem. Od 22 do 4 bol w pachwinie, cala lewa noga i przy ruchach małej ucisk na krok. Doslownie tragedia. Zobaczymy dzis. Jak się powtorzy to kierunek sor.
marta18691
U mnie 15dni[emoji23]
U mnie pokazuje 20 dni do porodu ;P
Ewq9
Hej, u mnie w 37+1 3050g A jak u Ciebie? [emoji1]
Hej dziewczyny. Trochę mnie tu nie bylo.
Jak tam u Was? Jakie Wasze maleństwa mają wagę i który tydzień?
Monik93
Jaka waga supeeerHej, u mnie w 37+1 3050g A jak u Ciebie? [emoji1]
U mnie 35+2 wtedy u lekarza i waga 2200 g .
reklama
Tak czytam o tej wadze itp i mam wrażenie że albo moj lekarz troche dodał masy mojej małej albo będę miała duże dziecko ;D bo w 36 tygodniu niby 3.5 ;DJaka waga supeeer
U mnie 35+2 wtedy u lekarza i waga 2200 g .