Powera z kolegami i rodziną juz planuje wielkie pępkowe i wczoraj pytal sie mamy czy jak cos to moze zrobić u niej jak remont sie przesunie ja za 6 dni mam ciaze,, donoszona,, i bardzo mnie to cieszy gdyby cos szybciej się działo to chociaz termin juz bedzie dobry. Chociaz moj ginekolog mowil, ze czesto nawet w 38 tygodniu maluchy maja problem z oddychaniem. Ja juz tak bym chciała tułać tą mała istotkęU mnie termin na 10 lutego a też mam wrażenie że koniec stycznia będzie mój
Wyrobi się wyrobi. Jak pójdziesz do szpitala to takiego powera dostanie że zanim wrócisz to już będzie ogarnięte
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Ja mam tak samo juz bym chciala miec to za soba[emoji173]
Powera z kolegami i rodziną [emoji23] juz planuje wielkie pępkowe [emoji23]i wczoraj pytal sie mamy czy jak cos to moze zrobić u niej jak remont sie przesunie [emoji23]ja za 6 dni mam ciaze,, donoszona,, i bardzo mnie to cieszy gdyby cos szybciej się działo to chociaz termin juz bedzie dobry. Chociaz moj ginekolog mowil, ze czesto nawet w 38 tygodniu maluchy maja problem z oddychaniem. Ja juz tak bym chciała tułać tą mała istotkę [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
MimiiMalwina
O jak cuudownieU mnie rano -20°C ale to i tak nie powstrzymało naszych sąsiadów od przyjścia na śniadanie [emoji1][emoji1]Zobacz załącznik 1228241
MimiiMalwina
Jaki fotel zamówiłas?No ja jeszcze w tygodniu czekam na dwie paczki i jestem gotowa do porodu ;D jeszcze tylko odebrać za tydzień fotel do pokoju małej i powiesić litery nad lozeczkiem i jakieś zdjęcia. I tyle. W sumie to ciesze się ze ogarnęłam wszystko pod koniec drugiego trymestru bo teraz juz by mi było mega ciezko
Byłam w ikei i jak dla.mnie te uszaki nie były wygodne..
Ja planowałam uszaka ale jeździliśmy po sklepach i te uszaki właśnie wydawały mi się mało wygodne...Jaki fotel zamówiłas?
Byłam w ikei i jak dla.mnie te uszaki nie były wygodne..
I udało mi się zorganizować mega wygodny fotel od teściowej I oddaliśmy go do tapicera żeby obić w kolor szarości. Więc tanim kosztem będę miała mega wygodny fotel
kwiatek250
Masz najsłodszych sąsiadów na świecieU mnie rano -20°C ale to i tak nie powstrzymało naszych sąsiadów od przyjścia na śniadanie [emoji1][emoji1]Zobacz załącznik 1228241
kwiatek250
Nie, nie dziewczęta, koniec stycznia będzie mój☺.U mnie termin na 10 lutego a też mam wrażenie że koniec stycznia będzie mój
Wyrobi się wyrobi. Jak pójdziesz do szpitala to takiego powera dostanie że zanim wrócisz to już będzie ogarnięte
Trzymamy kciuki ;D !Nie, nie dziewczęta, koniec stycznia będzie mój☺.
MimiiMalwina
I taki fotel mi potrzebny zostało mało czasu.. muszę coś znaleźć. Chyba najgorsza wada w uszakach że są one po prostu niskie i mi się ciężko siada na nich A co mówić z bobasemJa planowałam uszaka ale jeździliśmy po sklepach i te uszaki właśnie wydawały mi się mało wygodne...
I udało mi się zorganizować mega wygodny fotel od teściowej I oddaliśmy go do tapicera żeby obić w kolor szarości. Więc tanim kosztem będę miała mega wygodny fotel
reklama
Ja jeździłam po sklepach i w kilku właśnie testowalam to te uszami jakos nie były zbyt wygodnie. Dla mnie wszystkie zbyt niskie i za gleboko sie wpadalo. Wpadły mi dwa fotele tylko które były naprawde wygodne. Może wyglądem dalekonim do uszaka ale wygoda duzo duzo lepsze. Ale ze udało nam się oddać do tapicera fotel który juz tesciowa miala to upiekło mi się kupno nowego ;DI taki fotel mi potrzebny zostało mało czasu.. muszę coś znaleźć. Chyba najgorsza wada w uszakach że są one po prostu niskie i mi się ciężko siada na nich A co mówić z bobasem
Załączniki