reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Jaki maluszek :o To ja mam dzisiaj 33+4, a miesiąc temu mój ważył już 1660g 🙈🤯
Ja uczucia ciężkich nóg na szczęście nie mam, w ogóle woda rzadko mi się na szczęście zatrzymuje, może dlatego, że staram się pić dużo wody :) Ale ogólnie mam wrażenie jakbym wszędzie przytyła, nie tylko w brzuchu i strasznie mnie to dołuje :( Na pewno poza brzuchem przytyłam, bo cudów nie ma (już 13kg na plusie), ale pocieszam się, że może nie aż tyle, ile widzę w lustrze 😂
Oj 62kg jak ja bym chciała tyle poza ciążą ważyć! Dla mnie waga ideał 😍
No w ciągu dwóch tygodni przybyło mu 400 gram 😁 może dopiero zaczyna przybierać 🤔
No tylko ze zaraz 62 będzie już historią bo coraz to wiecej zapewne teraz będzie waga rosła 🙈

Zazdroszczę Ci ze nie masz tego uczucia. Ja staram sie pić dużo, ale niezbyt to pomaga 😓

reklama
No w ciągu dwóch tygodni przybyło mu 400 gram 😁 może dopiero zaczyna przybierać 🤔
No tylko ze zaraz 62 będzie już historią bo coraz to wiecej zapewne teraz będzie waga rosła 🙈

Zazdroszczę Ci ze nie masz tego uczucia. Ja staram sie pić dużo, ale niezbyt to pomaga 😓
Aż tyle już Ci chyba nie przybędzie, zresztą póki co przyrost masz mniejszy niż ja, a ja zaczynałam z nadwagą 🙈
Jakby woda miała mi się jeszcze zatrzymać, to już w ogóle byłabym jak pan Bańka-Wstańka z Noddy'ego 😂Ale nigdy nic nie wiadomo, do porodu jeszcze trochę czasu, wszystko się może zdarzyć 🥺

U mnie brzuch zaczal się robic z okrągłej piłki w sterczacy :D
20210106_141534.jpg

reklama
Do góry