Malutka piłeczka opadl ci brzuszek juz?U mnie brzuch zaczal się robic z okrągłej piłki w sterczacy
Zobacz załącznik 1223315
reklama
Ewq9
Fanka BB :)
Nie martw się, też mam wrażenie z każdą godziną jest coraz większy [emoji28]
Mi brzuch rośnie w ciągu paru godzin mam wrażenie [emoji28]
Wydaje mi się ze tez masz już dość nisko brzuchNie martw się, też mam wrażenie z każdą godziną jest coraz większy [emoji28]Zobacz załącznik 1223346
Ewq9
Nie zauważyłam żeby się jakoś obniżył.. ale w sumie nie wiem jak ma wyglądać jak jest nisko. W sumie już mam 35+2tc więc wszystko powoli możliwe [emoji6]
Wydaje mi się ze tez masz już dość nisko brzuch
2kg przez większość ciąży to super wynik, pewnie w ogólnym rozrachunku schudłaśJa tyle zaczynałam dzis sie wazylam to 85. Nie wiem jakim cudem ale spoko
Ale jaki malutki, zgrabniutkiMi brzuch rośnie w ciągu paru godzin mam wrażenie
marta18691
Ładne brzuszki macie❤
sandra0777
U mnie 32+1 mlody wazyl 1826 gram, a ja przytylam +13 kgHej ja dziś tez po wizycie. 33+3 i mały wazy 1875 gram.
Pytanie z innej beczki, macie może uczucie ciężkich nog? Uda mam wrazenie ze napuchly, takie ciezkie nabrzmiałe. Nie kostki,nie łydki a uda. Nawet objętościowo 2 cm sie poszerzyły. Nie wiem czy to woda, czy po prostu taka tłusta jestem od początku ciąży mam plus 10 kg i ważę 62 kg. Mam schizę że to strasznie dużo
reklama
Wydaje mi się że trochę tak. Jeszcze tydzień temu był bardziej okrągły pod biustem a teraz się robi właśnie taki w szpic na dole. Jutro dodatkowe USG ze względu na te bóle podbrzusza i swędzenie skóry więc zobaczymy co i jak. Narazie badania wyszły w miarę ok.Malutka piłeczka opadl ci brzuszek juz?