reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Nie martw się, też mam wrażenie z każdą godziną jest coraz większy [emoji28]
Mi brzuch rośnie w ciągu paru godzin mam wrażenie [emoji28]
20210106_155148.jpeg

Hej :) ja dziś tez po wizycie. 33+3 i mały wazy 1875 gram.

Pytanie z innej beczki, macie może uczucie ciężkich nog? Uda mam wrazenie ze napuchly, takie ciezkie nabrzmiałe. Nie kostki,nie łydki a uda. Nawet objętościowo 2 cm sie poszerzyły. Nie wiem czy to woda, czy po prostu taka tłusta jestem 😅 od początku ciąży mam plus 10 kg i ważę 62 kg. Mam schizę że to strasznie dużo 🙈
U mnie 32+1 mlody wazyl 1826 gram, a ja przytylam +13 kg🤦‍♀️

reklama
Malutka piłeczka 😁😁opadl ci brzuszek juz?
Wydaje mi się że trochę tak. Jeszcze tydzień temu był bardziej okrągły pod biustem a teraz się robi właśnie taki w szpic na dole. Jutro dodatkowe USG ze względu na te bóle podbrzusza i swędzenie skóry więc zobaczymy co i jak. Narazie badania wyszły w miarę ok.

Do góry