A masz juz wyniki tych wątrobowych?? Ja dzisiaj w płaszczu chodzilam i tez mi sie wydaje, ze brzuch mi sie obniżył. I jest mi jakos lżejWydaje mi się że trochę tak. Jeszcze tydzień temu był bardziej okrągły pod biustem a teraz się robi właśnie taki w szpic na dole. Jutro dodatkowe USG ze względu na te bóle podbrzusza i swędzenie skóry więc zobaczymy co i jak. Narazie badania wyszły w miarę ok.
reklama
Tak, wyniki dzisiaj miałam już Alt i asp w granicach 15-20. Więc wydaje mi się że nie dużo. Bilirubina też wyszła w normie. Jedyne co to oczywiście anemia, magnez poniżej normy i potas 4,8 gdzie norma jest do 5 więc troche w górnej granicy. Ale jutro to skonsultuje z lekarzem i zobaczę co powie Jestem trochę spokojniejsza chociaż te swędzenie wieczorne mnie dobija. Możliwe że to uczulenie na coś albo nerwy. Zobaczymy ;pA masz juz wyniki tych wątrobowych?? Ja dzisiaj w płaszczu chodzilam i tez mi sie wydaje, ze brzuch mi sie obniżył. I jest mi jakos lżej
No to raczej wszystko dobrze a jadasz pomarancze i mandarynki? Ja zauważyłam, ze tak mnie ciało swedzi teraz od cytrusow....Tak, wyniki dzisiaj miałam już Alt i asp w granicach 15-20. Więc wydaje mi się że nie dużo. Bilirubina też wyszła w normie. Jedyne co to oczywiście anemia, magnez poniżej normy i potas 4,8 gdzie norma jest do 5 więc troche w górnej granicy. Ale jutro to skonsultuje z lekarzem i zobaczę co powie Jestem trochę spokojniejsza chociaż te swędzenie wieczorne mnie dobija. Możliwe że to uczulenie na coś albo nerwy. Zobaczymy ;p
Mandarynki jadłam właśnie w okresie świątecznym. A przed nowym rokiem zaczęło się swędzenie. . A teraz dużo jem jabłek i buraków i pije soki ze względu właśnie na anemie. i ostatnio sporo orzeszków. I się właśnie zastanawiam czy to nie od tego. Ewentualnie proszek do prania ;pNo to raczej wszystko dobrze a jadasz pomarancze i mandarynki? Ja zauważyłam, ze tak mnie ciało swedzi teraz od cytrusow....
Ja wczoraj jadlam pomarancze i wszystko mnie swędziało i tak wlasnie kojarzę, ze mi sie nasila po cytrusachMandarynki jadłam właśnie w okresie świątecznym. A przed nowym rokiem zaczęło się swędzenie. . A teraz dużo jem jabłek i buraków i pije soki ze względu właśnie na anemie. i ostatnio sporo orzeszków. I się właśnie zastanawiam czy to nie od tego. Ewentualnie proszek do prania ;p
marta18691
Fanka BB :)
Kochana kazdemu moze sie przytrafic mi tez kiedys sie przytrafiloDziewczyny, wstydliwy temat... Kichnelam, i troche sie popsiusialam masakra. Czyli moje mięśnie kegla sa do dupy... Co to będzie po porodzie. Plakac mi sie chce. Czy ktos tak mial?
Ewq9
Fanka BB :)
Ja co prawda tak nie miałam, ale to moja pierwsza ciąża. Pamiętam jak koleżanka już 3 lata po urodzeniu pierwszego dziecka mówiła że nie mogła nawet z synem wejść na trampolinę bo nie była w stanie utrzymać moczu. To normalna sprawa, zwłaszcza że Ty już masz jedno dziecko
Dziewczyny, wstydliwy temat... Kichnelam, i troche sie popsiusialam [emoji26]masakra. Czyli moje mięśnie kegla sa do dupy... Co to będzie po porodzie. Plakac mi sie chce. Czy ktos tak mial?
U mnie taka sytuacja zdarzyła się tez ostatnio i sama zastanawiałam się czy to juz wody czy jeszcze nie ;P takze spokojnie. Malenstwo uciska i podobno tak sie moze zdarzać coraz częściej.Dziewczyny, wstydliwy temat... Kichnelam, i troche sie popsiusialam masakra. Czyli moje mięśnie kegla sa do dupy... Co to będzie po porodzie. Plakac mi sie chce. Czy ktos tak mial?
reklama
Ja w ogóle nie miałam takiego problemu poprzednio. Po ciazy tez nic i normalnie jestem w szoku.Ja co prawda tak nie miałam, ale to moja pierwsza ciąża. Pamiętam jak koleżanka już 3 lata po urodzeniu pierwszego dziecka mówiła że nie mogła nawet z synem wejść na trampolinę bo nie była w stanie utrzymać moczu. To normalna sprawa, zwłaszcza że Ty już masz jedno dziecko