reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Moja Doktor też nic nie wspominała o ktg ale mi się wydaje, że u nas dopiero w szpitalu przed porodem robią ( tak kojarzę jak siostra rodziła) u mnie juz od jakiegoś czasu mały odwrócony jest prawidłowo 🙂 no i Pani Doktor kazała się nastawić na poród naturalny 😏 daj znać jak będziesz po wizycie.
O to gratuluję, że maluszek ułożył się prawidłowo;)
Tak orientowalam się i koleżanka też ktg miała przed samym porodem wiec luz;)

reklama

Załączniki

• tmp-cam-8124159714432172730.jpg
    tmp-cam-8124159714432172730.jpg
    59,1 KB · Wyświetleń: 103
Hej :) ja dziś tez po wizycie. 33+3 i mały wazy 1875 gram.

Pytanie z innej beczki, macie może uczucie ciężkich nog? Uda mam wrazenie ze napuchly, takie ciezkie nabrzmiałe. Nie kostki,nie łydki a uda. Nawet objętościowo 2 cm sie poszerzyły. Nie wiem czy to woda, czy po prostu taka tłusta jestem 😅 od początku ciąży mam plus 10 kg i ważę 62 kg. Mam schizę że to strasznie dużo 🙈
Jaki maluszek :o To ja mam dzisiaj 33+4, a miesiąc temu mój ważył już 1660g 🙈🤯
Ja uczucia ciężkich nóg na szczęście nie mam, w ogóle woda rzadko mi się na szczęście zatrzymuje, może dlatego, że staram się pić dużo wody :) Ale ogólnie mam wrażenie jakbym wszędzie przytyła, nie tylko w brzuchu i strasznie mnie to dołuje :( Na pewno poza brzuchem przytyłam, bo cudów nie ma (już 13kg na plusie), ale pocieszam się, że może nie aż tyle, ile widzę w lustrze 😂
Oj 62kg jak ja bym chciała tyle poza ciążą ważyć! Dla mnie waga ideał 😍

reklama
U mnie wszystko urosło. Każdy mi mówi że mam duży brzuchoo A tak na prawdę Ignas jest malutki.
1 zdj w 3 msc A 2 w 7 msc
Nic Ci kochana poza brzuchem nie urosło! Jejku jakbym chciała mieć takie filigranowe rączki i nóżki! 😍 Ale niestety nie ta budowa, choćbym schudła nie wiem ile, ramiona i uda zawsze masywne 😭
Takie o:

Załączniki

• IMG_20210101_195534.jpg
    IMG_20210101_195534.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 120
Ostatnia edycja:
Do góry