reklama
Gratulacje chłopaka ! <3 po połówkowych okazało się, że jednak chłopak ?Miała byc dziewczynka a w koncu ostatecznie chlopak. A ja rozowe rzeczy pokupywalam troche szok dla nas
justynama2
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny, ja też Warszawa. Gdzie chcecie rodzić? Gdzie prowadzicie ciąże? i czy macie już położną środowiskową?O, ja tez Warszawa.
Ja prowadze ciaze na Karowej i tam bede miala cesarkeHej dziewczyny, ja też Warszawa. Gdzie chcecie rodzić? Gdzie prowadzicie ciąże? i czy macie już położną środowiskową?
sandra0777
Fanka BB :)
Ja prowadze ciaze prywatnie, ale u lekarza z Karowej i tam chcialam rodzic. Lezalam tam krotko teraz w ciazy i sie jednak zastanawiam, bo mam porownanie do Madalinskiego i Inflanckiej i tam zdecydowanie lepsze warunki sanitarne i bardziej przyjazna opieka.Ja prowadze ciaze na Karowej i tam bede miala cesarke
KarolinaAnna.K
Ja mam podobny dylemat, bo lekarz prowadzący pracuje na Karowej, ale nie jestem przekonana do tego szpitala.Ja prowadze ciaze prywatnie, ale u lekarza z Karowej i tam chcialam rodzic. Lezalam tam krotko teraz w ciazy i sie jednak zastanawiam, bo mam porownanie do Madalinskiego i Inflanckiej i tam zdecydowanie lepsze warunki sanitarne i bardziej przyjazna opieka.
sandra0777
No wlasnie tez sie glowie, bo kolezanka 2 cessrki tam miala i poziom medyczny wysoki, ale poza tym zero zainteresowania pacjentem. Chociaz teraz takie szpitale przepelnione ze martwie sie, zeby w ohole bylo miejsce jak przyjdzie czas.Ja mam podobny dylemat, bo lekarz prowadzący pracuje na Karowej, ale nie jestem przekonana do tego szpitala.
KarolinaAnna.K
Pewnie trzeba mieć przygotowany awaryjny plan B. I C teżNo wlasnie tez sie glowie, bo kolezanka 2 cessrki tam miala i poziom medyczny wysoki, ale poza tym zero zainteresowania pacjentem. Chociaz teraz takie szpitale przepelnione ze martwie sie, zeby w ohole bylo miejsce jak przyjdzie czas.
marta18691
Ciekawe imię ale bym swojemu nie dalaDziewczyny co myslicie o imieniu "Natan" ? bo tez myslimy nad tym imieniem
reklama
marta18691
Jeju na poczatku lepiej uniwersalne kupowac ja przynajmniej w 1 i 2 i 3ciazy teraz same takie rozne kolory uniwersalne bialy niebieski zolty zielony brazowy chlopczyk i dziewczynka moga nosicteraz to sprzedaz rozowe ubranka a kupisz niebieskieMiała byc dziewczynka a w koncu ostatecznie chlopak. A ja rozowe rzeczy pokupywalam troche szok dla nas