reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja prowadze ciaze prywatnie, ale u lekarza z Karowej i tam chcialam rodzic. Lezalam tam krotko teraz w ciazy i sie jednak zastanawiam, bo mam porownanie do Madalinskiego i Inflanckiej i tam zdecydowanie lepsze warunki sanitarne i bardziej przyjazna opieka.
Ja mam podobny dylemat, bo lekarz prowadzący pracuje na Karowej, ale nie jestem przekonana do tego szpitala.

Ja mam podobny dylemat, bo lekarz prowadzący pracuje na Karowej, ale nie jestem przekonana do tego szpitala.
No wlasnie tez sie glowie, bo kolezanka 2 cessrki tam miala i poziom medyczny wysoki, ale poza tym zero zainteresowania pacjentem. Chociaz teraz takie szpitale przepelnione ze martwie sie, zeby w ohole bylo miejsce jak przyjdzie czas.

reklama
Miała byc dziewczynka a w koncu ostatecznie chlopak. A ja rozowe rzeczy pokupywalam 🙈🙈 troche szok dla nas 🙉
Jeju na poczatku lepiej uniwersalne kupowac 😂ja przynajmniej w 1 i 2 i 3ciazy teraz same takie rozne kolory uniwersalne bialy niebieski zolty zielony brazowy chlopczyk i dziewczynka moga nosic😆teraz to sprzedaz rozowe ubranka a kupisz niebieskie😂

Do góry