reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny, czy ktoras z Was moze ma podobnie-od jakiegos czasu boli mnie caly czas pecherz. W badaniu moczu wyszly liczne bakterie ale bez leukocytow, glukozy czy czegos jeszcze, wiec nic nie dostalam. Czy powinnam sie niepokoic?
Na wszelki wypadek pij sok z żurawiny, możesz też brać Urosept. Dziwne że nic nie dostałaś skoro pęcherz boli. Może rodzinny coś podpowie?

reklama
Gratulacje! Niech dzidziuś rośnie zdrowo, ja też miałam przyjęcia, 4 poronienia za mną, mam nadzieję, że teraz będzie ok, ja 25 sierpnia skończę 35 lat, prenatalne robiłam 14 sierpnia, więc jeszcze załapały mnie na wiek 34...🤣 Robiłam usg i Pappe, na usg wyszło wszystko pięknie, Pappa sama wyszło ryzyko inne a z usg tak jak to się powinno badać wyszło inne inne, ogólnie jest w porządku, nic mi ginka nie mówił, żebym robiła coś dodatkowego, jak zrobiłaś będziesz już spokojna 😊
Ja kończę 35 lat w październiku a lekarz zaliczył mnie do 35+ i dał skierowanie na darmowe. Sama zgłupiałam jak to w końcu jest, ale skoro chciał mi zrobić prenatalne za darmo to nie protestowałam ;)

Ja kończę 35 lat w październiku a lekarz zaliczył mnie do 35+ i dał skierowanie na darmowe. Sama zgłupiałam jak to w końcu jest, ale skoro chciał mi zrobić prenatalne za darmo to nie protestowałam ;)
Ja znalazlam kiedys info, ze bezpłatne badanie jesli chodzi o wiek przysługuje począwszy od roku kalendarzowego, w którym kobieta kończy 35 lat- dlatego pewnie Ci przysługuje nawet jesli kończysz w październiku

Byłam w zeszłym tygodniu na badaniach prenatalnych, wczoraj przyszły wyniki z krwi i ciąża przebiega wzorowo, dzidziuś jest zdrowy i lekarz powiedział, że najprawdopodobniej to dziewczynka, ale za kilka tygodni dopiero się potwierdzi na 100%

reklama
Do góry