Ciąża po 35 roku życia teraz jest częstaNo ja oczywiscie licze na dobre wyniki. Chociaz caly czas mowia mi, ze wysokie ryzyko chorob genetycznych po 35 roku zycia. Jeszcze tylko dobre wyniki i zaczne sie w pelni cieszyc ciaza:-)
reklama
sandra0777
Fanka BB :)
Dziewczyny, czy ktoras z Was moze ma podobnie-od jakiegos czasu boli mnie caly czas pecherz. W badaniu moczu wyszly liczne bakterie ale bez leukocytow, glukozy czy czegos jeszcze, wiec nic nie dostalam. Czy powinnam sie niepokoic?
Klaudyna92
ja też czuje ciągle taki jakby delikatny ucisk, no i częstomocz wyniki również dobreDziewczyny, czy ktoras z Was moze ma podobnie-od jakiegos czasu boli mnie caly czas pecherz. W badaniu moczu wyszly liczne bakterie ale bez leukocytow, glukozy czy czegos jeszcze, wiec nic nie dostalam. Czy powinnam sie niepokoic?
Trzymam kciuki za dobre wyniki dzidziusiaNo ja oczywiscie licze na dobre wyniki. Chociaz caly czas mowia mi, ze wysokie ryzyko chorob genetycznych po 35 roku zycia. Jeszcze tylko dobre wyniki i zaczne sie w pelni cieszyc ciaza:-)
Grabarzenka
Od samego początku oliwka. Od drugiego trymestru krem mustella na rozstępy.Hej, mam może dziwne pytanie, ale teraz przy siedzeniu w izolacji mam tylko takie [emoji16] używacie już jakichś oliwek/kremów na brzuch, piersi ?
Aneta35
A ja kupiłam olejek ze słodkich migdałów do smarowania chociaż słyszałam taką rzecz, że rozstępy to sprawka genów nie do konca zależna od stosowania kosmetyków w ciąży. Chociaż spróbować chyba nie zaszkodzi...Hej, mam może dziwne pytanie, ale teraz przy siedzeniu w izolacji mam tylko takie [emoji16] używacie już jakichś oliwek/kremów na brzuch, piersi ?
marta18691
Wieczorem po kolacji zawsze robi mi sie twardyJa narazie stosuje zwykły balsam nawilżający z nivea, dziewczyny a macie tak, że jak dłużej pochodzicie to macie taki napięty brzuch?
reklama
Mi jak dłużej pochodzę, od razu muszę się polozycWieczorem po kolacji zawsze robi mi sie twardy