reklama
Mama_z_invitro
Fanka BB :)
Będzie dobrze, trzymam kciukiJa zaczynam się stresować prenatalnymi :/
Ja zaczynam się stresować prenatalnymi :/
Ja to cały dzień tzw "sraczka" byłam
Wszystko będzie dobrze! Czekam na wieści
Gratuluję synia ponoć jak chłopiec to lek szybciej widzi, przypomnij mi w którym tygodniu jesteś?
Z OM dzisiaj 12+5 a wg CRL 12+0
ulotnechwile
ja w 13 tygodniu w ciąży z Kornelką już wiedziałam, że będzie córeczka i nie zmieniło się to.Gratuluję synia ponoć jak chłopiec to lek szybciej widzi, przypomnij mi w którym tygodniu jesteś?
Teraz mam przeczucia jakieś, że może chłopak, bo ja dziś mam już 12/13 tydzień a nadal lekkie nudności, mdlosci a w ciąży z Kornelką tak nie miałam
la_mariquita
Moderator
Ja z kolei mam przeczucia, że będzie chłopak, ale nie wiem czy to nie przez to, że mąż tak uważa Mnie mdliło trochę, ale nic poza tym, mój chłop to do tej pory czeka, kiedy w końcu będę wymiotowaćja w 13 tygodniu w ciąży z Kornelką już wiedziałam, że będzie córeczka i nie zmieniło się to.
Teraz mam przeczucia jakieś, że może chłopak, bo ja dziś mam już 12/13 tydzień a nadal lekkie nudności, mdlosci a w ciąży z Kornelką tak nie miałam
Grabarzenka
Ja dziś mam prenatalne. 12+4 wg. USG. Ciekawa jestem czy już będzie wiadomo jaka płećja w 13 tygodniu w ciąży z Kornelką już wiedziałam, że będzie córeczka i nie zmieniło się to.
Życzę powodzenia daj znać jak będziesz poJa dziś mam prenatalne. 12+4 wg. USG. Ciekawa jestem czy już będzie wiadomo jaka płeć
Gondzi_a
Jak byłam w ciąży z synem i jak jeszcze nie wiedziałam że to synek to miałam przeczucie że będzie dziewczynka . Zresztą wszyscy w koło mi tak mówili , jadłam dużo słodkiego , mdłości prawie wcale , cała buzia wysypana, jakie było nasze zdziwienie jak się okazało że będzie chłopiecJa z kolei mam przeczucia, że będzie chłopak, ale nie wiem czy to nie przez to, że mąż tak uważa Mnie mdliło trochę, ale nic poza tym, mój chłop to do tej pory czeka, kiedy w końcu będę wymiotować
Teraz jest inaczej, słodyczy wcale nie jem , mdłości trochę były , buzia ładna bez niespodzianek ale jakoś chyba nie mam przeczucia czy to chłopiec czy dziewczynka .
reklama