reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Gratuluję synia :) ponoć jak chłopiec to lek szybciej widzi, przypomnij mi w którym tygodniu jesteś?
ja w 13 tygodniu w ciąży z Kornelką już wiedziałam, że będzie córeczka i nie zmieniło się to.

Teraz mam przeczucia jakieś, że może chłopak, bo ja dziś mam już 12/13 tydzień a nadal lekkie nudności, mdlosci a w ciąży z Kornelką tak nie miałam 😁

ja w 13 tygodniu w ciąży z Kornelką już wiedziałam, że będzie córeczka i nie zmieniło się to.

Teraz mam przeczucia jakieś, że może chłopak, bo ja dziś mam już 12/13 tydzień a nadal lekkie nudności, mdlosci a w ciąży z Kornelką tak nie miałam 😁
Ja z kolei mam przeczucia, że będzie chłopak, ale nie wiem czy to nie przez to, że mąż tak uważa 😂 Mnie mdliło trochę, ale nic poza tym, mój chłop to do tej pory czeka, kiedy w końcu będę wymiotować 😂

Ja dziś mam prenatalne. 12+4 wg. USG. Ciekawa jestem czy już będzie wiadomo jaka płeć 🙈

Ja z kolei mam przeczucia, że będzie chłopak, ale nie wiem czy to nie przez to, że mąż tak uważa 😂 Mnie mdliło trochę, ale nic poza tym, mój chłop to do tej pory czeka, kiedy w końcu będę wymiotować 😂
Jak byłam w ciąży z synem i jak jeszcze nie wiedziałam że to synek to miałam przeczucie że będzie dziewczynka . Zresztą wszyscy w koło mi tak mówili , jadłam dużo słodkiego , mdłości prawie wcale , cała buzia wysypana, jakie było nasze zdziwienie jak się okazało że będzie chłopiec 🙂
Teraz jest inaczej, słodyczy wcale nie jem , mdłości trochę były , buzia ładna bez niespodzianek 😉 ale jakoś chyba nie mam przeczucia czy to chłopiec czy dziewczynka .

reklama
Ja tez mam przeczucia na chlopca , chodz po trzech synkach, marzy mi sie dziewczynka 😍 ja prenatalne mam 8.08 to bedzie 12+3, powodzenia dziewczyny na wizytach! 😘

Do góry