reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
@Gondzi_a hejj :) sorki, że pytam ale nie boisz się trochę iść na to wesele? Sama mam dwa teraz jedno w sierpniu drugie we wrześniu i w związku z tym korona mam trochę obawy i nie wiem co robić.. 🤷‍♀️

Ja planuje ciuszki do wyprawki te początkowe kupić prawie większość w ciucholandzie, tam jest sztuka ciuszka za 3 zł i już kupiłam 5 w neutralnych kolorach, a jak dowiemy się płci za miesiąc to będzie można już więcej kupić.

Kombinezon zimowy w pepco albo h&m, czapeczka i gotowe [emoji3526]
Nie zamierzam kupować na pewno tak dużo jak przy Kornelce, bo to nie ma sensu, teraz stawiamy na minimalizm.

Ja akurat dla takiego maluszka nie uznaję kombinezonu. Gdzie by z dzieckiem nie poszedł to nie rozbierzesz i się grzeje. W foteliku nie przewieziesz bo raz że się zgrzeje a poza tym to niebezpieczne.
Mam po synku śpiworek do wózka / fotelika. Ma otwory na pasy, więc w samochodzie sekunda i dzieciątko się nie gotuje :)

A to życzę Wam udanej i długiej zabawy 😋
Dziękuję 🙂

Mam 3 synow : 13l, 3 i 7 m, 2l 😄
O to teraz córcia by się przydała 😉 też mam 13 latka w domu 🙂

@Gondzi_a hejj :) sorki, że pytam ale nie boisz się trochę iść na to wesele? Sama mam dwa teraz jedno w sierpniu drugie we wrześniu i w związku z tym korona mam trochę obawy i nie wiem co robić.. 🤷‍♀️
Oczywiście mam obawy i gdyby to była jakaś rodzina z którą nie mamy za bardzo kontaktu to pewnie byśmy nie poszli.

Ja akurat dla takiego maluszka nie uznaję kombinezonu. Gdzie by z dzieckiem nie poszedł to nie rozbierzesz i się grzeje. W foteliku nie przewieziesz bo raz że się zgrzeje a poza tym to niebezpieczne.
Mam po synku śpiworek do wózka / fotelika. Ma otwory na pasy, więc w samochodzie sekunda i dzieciątko się nie gotuje :)

Kombinezon na dwor, a do auta i fotelika wiadomo, ze nie można tak ubrać, bo to wbrew jakimkolwiek zasadom bezpieczeństwa ☺️

Nie wiem jak Ty, ale ja po prostu biorę pod uwagę kombinezon skoro pewnie po paru dniach po porodzie będę chciała śmigać na spacerki, a kombinezon chce żeby był na spacer na dwor, także nie zagrzeje się dziecko zima w nim 😁

Śpiworek fajna sprawa do fotelika na podróż na pewno, ale mówię na dwor wole kombinezon + lekki kocyk ☺️

Hej Dziewczyny:)
Podczytuje Was od dłuższego czasu i chętnie dołączę do Waszego grona.
Termin mam na 28.02, ciąża bliźniacza dwujajowa.
Życzę wszystkim miłej i pełnej energii soboty, której większości z nas ostatnio brakuje ;)

reklama
Do góry