reklama
Brrrownie
Fanka BB :)
Ja planuje ciuszki do wyprawki te początkowe kupić prawie większość w ciucholandzie, tam jest sztuka ciuszka za 3 zł i już kupiłam 5 w neutralnych kolorach, a jak dowiemy się płci za miesiąc to będzie można już więcej kupić.
Kombinezon zimowy w pepco albo h&m, czapeczka i gotowe [emoji3526]
Nie zamierzam kupować na pewno tak dużo jak przy Kornelce, bo to nie ma sensu, teraz stawiamy na minimalizm.
Ja akurat dla takiego maluszka nie uznaję kombinezonu. Gdzie by z dzieckiem nie poszedł to nie rozbierzesz i się grzeje. W foteliku nie przewieziesz bo raz że się zgrzeje a poza tym to niebezpieczne.
Mam po synku śpiworek do wózka / fotelika. Ma otwory na pasy, więc w samochodzie sekunda i dzieciątko się nie gotuje
Paola_89
WitamyWitajcie dziewczyny mozna do was dołączyc? Jestem w 10+3, planowany termin porodu 18 luty to moja 4 ciąża nieplanowana...
A to pewnie masz wesoło z trójką chłopaków
Też mam syna dwulatka i miałam z nim termin na 18.02 heh
Oj tak jest bardzo wesoło, mam co robic zeby ogarnać towarzystwo, chodz najstarszy mi troche pomaga... Nie wyobrazam sobie jak teraz dam rade z 4...Witamy
A to pewnie masz wesoło z trójką chłopaków
Też mam syna dwulatka i miałam z nim termin na 18.02 heh
Gondzi_a
DziękujęA to życzę Wam udanej i długiej zabawy
O to teraz córcia by się przydała też mam 13 latka w domuMam 3 synow : 13l, 3 i 7 m, 2l
Oczywiście mam obawy i gdyby to była jakaś rodzina z którą nie mamy za bardzo kontaktu to pewnie byśmy nie poszli.@Gondzi_a hejj sorki, że pytam ale nie boisz się trochę iść na to wesele? Sama mam dwa teraz jedno w sierpniu drugie we wrześniu i w związku z tym korona mam trochę obawy i nie wiem co robić..
Paola_89
Na pewno dasz radę, pewnie początki będą trudno ale z czasem zorganizujecie się nie będzie wyjściaOj tak jest bardzo wesoło, mam co robic zeby ogarnać towarzystwo, chodz najstarszy mi troche pomaga... Nie wyobrazam sobie jak teraz dam rade z 4...
ulotnechwile
Ja akurat dla takiego maluszka nie uznaję kombinezonu. Gdzie by z dzieckiem nie poszedł to nie rozbierzesz i się grzeje. W foteliku nie przewieziesz bo raz że się zgrzeje a poza tym to niebezpieczne.
Mam po synku śpiworek do wózka / fotelika. Ma otwory na pasy, więc w samochodzie sekunda i dzieciątko się nie gotuje
Kombinezon na dwor, a do auta i fotelika wiadomo, ze nie można tak ubrać, bo to wbrew jakimkolwiek zasadom bezpieczeństwa
Nie wiem jak Ty, ale ja po prostu biorę pod uwagę kombinezon skoro pewnie po paru dniach po porodzie będę chciała śmigać na spacerki, a kombinezon chce żeby był na spacer na dwor, także nie zagrzeje się dziecko zima w nim
Śpiworek fajna sprawa do fotelika na podróż na pewno, ale mówię na dwor wole kombinezon + lekki kocyk
Mama_z_invitro
Hej Dziewczyny
Podczytuje Was od dłuższego czasu i chętnie dołączę do Waszego grona.
Termin mam na 28.02, ciąża bliźniacza dwujajowa.
Życzę wszystkim miłej i pełnej energii soboty, której większości z nas ostatnio brakuje
Podczytuje Was od dłuższego czasu i chętnie dołączę do Waszego grona.
Termin mam na 28.02, ciąża bliźniacza dwujajowa.
Życzę wszystkim miłej i pełnej energii soboty, której większości z nas ostatnio brakuje
reklama
Dziękuję
O to teraz córcia by się przydała też mam 13 latka w domu
Chcialam bym corke, ale mam przeczucie na kolejnego synka zobaczymy niedlugo kto tam sie kryje