reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
to jest zależne od tego kiedy była owulacja. U mnie wychodzi, ze jakoś 10/12 maja doszło do zapłodnienia chyba jeśli nic nie mieszam 😁

Tylko mój ginekolog liczy od ostatniej miesiączki bo tak naprawdę niewiadomo kiedy było zapłodnienie, ja wiem że na pewno po 16 maja bo wcześniej było zabezpieczenie heh 😁

Tylko mój ginekolog liczy od ostatniej miesiączki bo tak naprawdę niewiadomo kiedy było zapłodnienie, ja wiem że na pewno po 16 maja bo wcześniej było zabezpieczenie heh 😁

U mnie wynika z tego, że skoro okres miałam koniec kwietnia to dni płodne i później owulacja jakoś właśnie wypadały wtedy gdy miałam wyjście z moim partnerem i mała nocowała u dziadków także ja w miarę wiem kiedy to było ☺️

Później tez na każdym usg termin się może zmieniać, bo patrzą na tą wielkość crl fasolki ☺️ i takim sposobem jeszcze miesiąc temu miałam na 15 lutego a dziś już na 8 lutego 😁
Cieszę się tą ciąża jak dziecko, serio czuje taka wdzięczność i aż przebieram nóżkami na mysl o zmianach i małym remonciku w pokoju małej 😁😂

reklama
U mnie wynika z tego, że skoro okres miałam koniec kwietnia to dni płodne i później owulacja jakoś właśnie wypadały wtedy gdy miałam wyjście z moim partnerem i mała nocowała u dziadków także ja w miarę wiem kiedy to było ☺

Później tez na każdym usg termin się może zmieniać, bo patrzą na tą wielkość crl fasolki ☺ i takim sposobem jeszcze miesiąc temu miałam na 15 lutego a dziś już na 8 lutego 😁
Cieszę się tą ciąża jak dziecko, serio czuje taka wdzięczność i aż przebieram nóżkami na mysl o zmianach i małym remonciku w pokoju małej 😁😂

Do 3 m-ca może się zmienić termin, później już jest trudniej bo wtedy dzieci się rozwijają swoim tempem 😉
Mój nie zmienia terminu, w pierwszej też mi nic nie zmieniał, ja już na to nie patrzę bo myślałam że później urodzę a wyszło trochę wcześniej heh 😁
Też się cieszę ale jak pomyśle że wszystko od nowa zaczynać to trochę tracę zapał 😋

Do góry