reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Mojego męża brat też walczy o syna A ma już 4 córki... teraz mój mąż chce córkę a do tej pory było 3 synow i w drodze nie wiemy co :)

Hmm..no u Was ewidentnie by się przydała wymiana 😁
Zauważyłam że jak już idzie jedną płcią to zazwyczaj tak zostaje, są wyjątki ale rzadko 😊

reklama
Witam wszystkich.
Moje Nieplanowane dzieciątko urodzi się w lutym 2021.
Narazie mam same obawy bo wiek mój już nie ten...

Mi się marzy córeczka 🥰🥰🥰
Już wyobrażam sobie te sukieneczki , warkoczyki itp. 😁😁😁
Okaże się za jakiś czas czy moje marzenie się spełni , choć oczywiście najważniejsze aby dzidzia była zdrowa ❤

W pierwszej ciąży też mi się marzyła córka a wyszedł cudny syn którego bym nie zamieniła na żadną córkę 😋

ja jakoś nie mam parcia na corke :p bliżej mi do chłopaków:) ale jak wyjdzie córka to też będę cieszyła się:)

Tak jakoś bardzo chciałam mieć pierwszą córkę ale przeczucie miałam na syna a teraz mi to jakoś obojętnie, teraz też coś czuje że może być syn, w pierwszej byłam bardziej pewna 😋

Witam wszystkich.
Moje Nieplanowane dzieciątko urodzi się w lutym 2021.
Narazie mam same obawy bo wiek mój już nie ten...

Witamy 😊
A to które dziecko? 😊
A ile masz lat że są obawy ?
Wiek za dużo nie ma znaczenia bo młode kobiety rodzą chore dzieci czy występują jakieś komplikacje, niestety..

reklama
Do góry