reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Mojego męża brat też walczy o syna A ma już 4 córki... teraz mój mąż chce córkę a do tej pory było 3 synow i w drodze nie wiemy co :)

Hmm..no u Was ewidentnie by się przydała wymiana 😁
Zauważyłam że jak już idzie jedną płcią to zazwyczaj tak zostaje, są wyjątki ale rzadko 😊

reklama
Witam wszystkich.
Moje Nieplanowane dzieciątko urodzi się w lutym 2021.
Narazie mam same obawy bo wiek mój już nie ten...

Mi się marzy córeczka 🥰🥰🥰
Już wyobrażam sobie te sukieneczki , warkoczyki itp. 😁😁😁
Okaże się za jakiś czas czy moje marzenie się spełni , choć oczywiście najważniejsze aby dzidzia była zdrowa ❤

W pierwszej ciąży też mi się marzyła córka a wyszedł cudny syn którego bym nie zamieniła na żadną córkę 😋

ja jakoś nie mam parcia na corke :p bliżej mi do chłopaków:) ale jak wyjdzie córka to też będę cieszyła się:)

Tak jakoś bardzo chciałam mieć pierwszą córkę ale przeczucie miałam na syna a teraz mi to jakoś obojętnie, teraz też coś czuje że może być syn, w pierwszej byłam bardziej pewna 😋

Witam wszystkich.
Moje Nieplanowane dzieciątko urodzi się w lutym 2021.
Narazie mam same obawy bo wiek mój już nie ten...

Witamy 😊
A to które dziecko? 😊
A ile masz lat że są obawy ?
Wiek za dużo nie ma znaczenia bo młode kobiety rodzą chore dzieci czy występują jakieś komplikacje, niestety..

reklama
Do góry