reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Witam wszystkich.
Moje Nieplanowane dzieciątko urodzi się w lutym 2021.
Narazie mam same obawy bo wiek mój już nie ten...

Witaj 🙂
Nie ma co się martwić na zapas 😉
Ile masz lat ?

W pierwszej ciąży też mi się marzyła córka a wyszedł cudny syn którego bym nie zamieniła na żadną córkę 😋

Ja i w pierwszej ciąży też marzyłam o córce a nawet byłam przekonana że to będzie córka, po czym okazało się, że to synek bez którego nie wyobrażam sobie życia ❤️
Syn mój chciałby brata , nawet powiedział że się poświęci i odda mu swoje zabawki z dzieciństwa, które ma pochowane 🙂

reklama
Witaj 🙂
Nie ma co się martwić na zapas 😉
Ile masz lat ?

Ja i w pierwszej ciąży też marzyłam o córce a nawet byłam przekonana że to będzie córka, po czym okazało się, że to synek bez którego nie wyobrażam sobie życia ❤
Syn mój chciałby brata , nawet powiedział że się poświęci i odda mu swoje zabawki z dzieciństwa, które ma pochowane 🙂

Dokładnie jak ja 😊
Kochany brat, chyba większość rodzeństwa tak ma że jak jest syn to chce mieć brata a córka siostrę 😋
A co jak będzie siostra?? 😁

Dokładnie jak ja 😊
Kochany brat, chyba większość rodzeństwa tak ma że jak jest syn to chce mieć brata a córka siostrę 😋
A co jak będzie siostra?? 😁

Jak będzie siostra to mówi że będzie miała zakaz dotykania jego klocków lego 😂
Ahh te dzieci 😉

Ja jak byłam nastolatką to bardzo chciałam mieć siostrę a mam brata i to starszego 🙂

Dzisiaj pierwszy raz rano wymiotowalam . Jutro o 9.15 mam wizytę to zobaczę czy serduszko bije . A z szyjka wyjaśni się 11 sierpnia

Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze 😊
Jak będzie siostra to mówi że będzie miała zakaz dotykania jego klocków lego 😂
Ahh te dzieci 😉

Ja jak byłam nastolatką to bardzo chciałam mieć siostrę a mam brata i to starszego 🙂

Moje dwie młodsze siostry chciały mieć starszego brata 😋

U mnie córki chcą brata, tyle z3 jeszcze nie wiedza że jestem w ciazy dopiero będzie radość

Bo mają siebie to im się dla odmiany marzy się brat 😊

Hmm..no u Was ewidentnie by się przydała wymiana 😁
Zauważyłam że jak już idzie jedną płcią to zazwyczaj tak zostaje, są wyjątki ale rzadko 😊
za chłopca odpowiada chromosom Y i go przekazuje faceta część dna także jeśli są ciagle dziewczynki tzn że geny mamy są silniejsze heh 🙈☺️
Ja jestem ciekawa jaka płeć będzie u nas. Moja mama miała 5 sióstr także czuje, ze będzie dziewczyna ☺️

reklama
za chłopca odpowiada chromosom Y i go przekazuje faceta część dna także jeśli są ciagle dziewczynki tzn że geny mamy są silniejsze heh 🙈
Ja jestem ciekawa jaka płeć będzie u nas. Moja mama miała 5 sióstr także czuje, ze będzie dziewczyna ☺
Tak naprawdę to wygląda to tak, że plemnik może nosić i chromosom X, i Y. Który wygra, ten z naszą komórką tylko X tworzy Fasolkę lub Fasolka :-)

Do góry