reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja mam tak samo :D 11+2, i termin na 8.02 [emoji3] z tym że w piątek (24.07) mam prenatalne , bo później już nie było terminu w moim miasteczku. Mam nadzieję że będzie wszystko okej i że nie za wcześnie ;)
o to bardzo szybciutko prenatalne, ale może już bedzid wszystko dobrze widoczne.
Ja z Kornelką w ciąży miałam dopiero przy 13 tygodniu żeby maleństwo było jak największe i jak najlepiej żeby lekarz mogł wszytsko wyliczyć i wymierzyć ☺️

reklama
A ja mam 11.02 i 11t+7dni 😂
dziękuje ☺
To ja nie wiem jak to się liczy z tym terminem i tygodniami 😁
Ale jak dobrze pójdzie to może w urodziny partnera się urodzi, skoro możliwe wszytsko jest przy drugim porodzie 😁

No ja też już sama nie wiem, a mamy podobne 😊
Mój syn jest z 14.02. a termin miałam na 18.02 więc jestem ciekawa jak tym razem wyjdzie 😀
A kiedy miałaś ostatnio okres ? ☺

znam dziewczynę która chciała mieć córkę ale urodziła 5 synow. Rozstala sie z facetem po 13 latach wyszła za mąż i urodziła w tamtym roku córkę:)

Nie u mnie to nie przejdzie😂😂

Tylko bardzo wcześnie się wzięli bo przed 20-stką i teraz im bliżej 40-stki więc mieli trochę czasu na to i im jednak nie wyszedł syn a podobno bardzo chcieli choć jednego 😋

znam dziewczynę która chciała mieć córkę ale urodziła 5 synow. Rozstala sie z facetem po 13 latach wyszła za mąż i urodziła w tamtym roku córkę:)

Podobno dużo zależy od faceta i tu jest chyba potwierdzenie 😁
Mój były sąsiad też bardzo chciał syna ale po 4 córce zrezygnował a śmiał się z brata że ma 3 córki 🤣

Mojego męża brat też walczy o syna A ma już 4 córki... teraz mój mąż chce córkę a do tej pory było 3 synow i w drodze nie wiemy co :)

Załączniki

• Screenshot_20200722-154742_Pregnancy+.jpg
    Screenshot_20200722-154742_Pregnancy+.jpg
    160,7 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Mi się marzy córeczka 🥰🥰🥰
Już wyobrażam sobie te sukieneczki , warkoczyki itp. 😁😁😁
Okaże się za jakiś czas czy moje marzenie się spełni , choć oczywiście najważniejsze aby dzidzia była zdrowa ❤️

Do góry