reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja mam tak samo :D 11+2, i termin na 8.02 [emoji3] z tym że w piątek (24.07) mam prenatalne , bo później już nie było terminu w moim miasteczku. Mam nadzieję że będzie wszystko okej i że nie za wcześnie ;)
o to bardzo szybciutko prenatalne, ale może już bedzid wszystko dobrze widoczne.
Ja z Kornelką w ciąży miałam dopiero przy 13 tygodniu żeby maleństwo było jak największe i jak najlepiej żeby lekarz mogł wszytsko wyliczyć i wymierzyć ☺️

reklama
A ja mam 11.02 i 11t+7dni 😂
dziękuje ☺
To ja nie wiem jak to się liczy z tym terminem i tygodniami 😁
Ale jak dobrze pójdzie to może w urodziny partnera się urodzi, skoro możliwe wszytsko jest przy drugim porodzie 😁

No ja też już sama nie wiem, a mamy podobne 😊
Mój syn jest z 14.02. a termin miałam na 18.02 więc jestem ciekawa jak tym razem wyjdzie 😀
A kiedy miałaś ostatnio okres ? ☺

znam dziewczynę która chciała mieć córkę ale urodziła 5 synow. Rozstala sie z facetem po 13 latach wyszła za mąż i urodziła w tamtym roku córkę:)

Nie u mnie to nie przejdzie😂😂

Tylko bardzo wcześnie się wzięli bo przed 20-stką i teraz im bliżej 40-stki więc mieli trochę czasu na to i im jednak nie wyszedł syn a podobno bardzo chcieli choć jednego 😋

znam dziewczynę która chciała mieć córkę ale urodziła 5 synow. Rozstala sie z facetem po 13 latach wyszła za mąż i urodziła w tamtym roku córkę:)

Podobno dużo zależy od faceta i tu jest chyba potwierdzenie 😁
Mój były sąsiad też bardzo chciał syna ale po 4 córce zrezygnował a śmiał się z brata że ma 3 córki 🤣

Mojego męża brat też walczy o syna A ma już 4 córki... teraz mój mąż chce córkę a do tej pory było 3 synow i w drodze nie wiemy co :)

Załączniki

• Screenshot_20200722-154742_Pregnancy+.jpg
    Screenshot_20200722-154742_Pregnancy+.jpg
    160,7 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Mi się marzy córeczka 🥰🥰🥰
Już wyobrażam sobie te sukieneczki , warkoczyki itp. 😁😁😁
Okaże się za jakiś czas czy moje marzenie się spełni , choć oczywiście najważniejsze aby dzidzia była zdrowa ❤️

Do góry