reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Czesc dziewczyny! Ja juz po wizycie u lekarza, wyniki wszystkie mam dobre. Fasolka rosnie 9t3d 🥰 kolejna wizyte mam dopiero za 3tyg. Dal mi skierowanie na prenatalne przez to ze mam stwierdzona niedoczynnosc tarczycy zalapie sie na NFZ

Załączniki

• 20200716_125124.jpg
    20200716_125124.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 88
Czesc dziewczyny! Ja juz po wizycie u lekarza, wyniki wszystkie mam dobre. Fasolka rosnie 9t3d 🥰 kolejna wizyte mam dopiero za 3tyg. Dal mi skierowanie na prenatalne przez to ze mam stwierdzona niedoczynnosc tarczycy zalapie sie na NFZ

Super 😍
To ja też dziś mam 9+3 czyli termin mam na 15 lutego, ale może zawsze się zmienić coś na następnej wizycie w środę za tydzień ☺️

U mnie dzisiaj 9+6. Termin wypada na 12 lutego. Przy okazji mam pytanie (tak jak pisałam wcześniej to pierwsza ciąża i mało jeszcze wiem) czy z tego wynika, że jestem w 9 czy 10 tygodniu ciąży? Jak to się określa?

U mnie dzisiaj 9+6. Termin wypada na 12 lutego. Przy okazji mam pytanie (tak jak pisałam wcześniej to pierwsza ciąża i mało jeszcze wiem) czy z tego wynika, że jestem w 9 czy 10 tygodniu ciąży? Jak to się określa?

Z tego co jedna z dziewczyn tłumaczyła to już jest liczony jako 10tc 😊
Ale do lekarza czy przy porodzie to liczy się dokładny tydzień i dzień 😉

reklama
Ja też 9+3, widzę że sporo nas tutaj :)
Mnie też piersi dają popalić, ale ja tu twardo od miesięcy chodzę głównie bez stanika, więc nic nie muszę zmieniać^^ Pod koniec jak zacznę już przeciekać to kupię sobie miękuska :)

Do góry