zgredzus
Fanka BB :)
Przypomnij czemu miałaś robić betę i który tydzień Ci wychodzi?
Moja beta z dzisiaj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja beta z dzisiaj
Pusty pęcherzyk ciążowy w 6t6dPrzypomnij czemu miałaś robić betę i który tydzień Ci wychodzi?
Pusty pęcherzyk ciążowy w 6t6d
W poniedziałek będę miała jeszcze jedno usg i to będzie 7t3d,a później przed zabiegiem jeszcze jedno sprawdzone przez dwóch lekarzy. Wczoraj pęcherzyk był dość duży ale ciemno w środku, tylko nie wiem jaka miał wartość na tym ekranie wydawał się ogromny.
A czemu od razu lyzeczkowanie. Ja miałam puste jajo pół roku temu i mi ginekolog kazała czekać około 10 dni na samoistne poronienie, jeśli nie to miała podać lęk i dopiero jeśli to by się nie udało to zabieg. U mnie po około 10 dniach zaczęło się krwawienie i wszystko sami się oczyscilo.Dziękuję dziewczyny za wsparcie i miłe słowa. Jesteście wszystkie kochane. Byłam rano zrobić betę, wyniki wieczorem. Nie czekam na cud. Cholernie boję się zabiegu i narkozy, bo nigdy nie leżałam w szpitalu pomijając oczywiście pierwszy porod. Chciałabym być już po tym wszystkim....
Luteina może wywoływać takie uczucie bo to sucha tabletka. Zrób wymaz z pochwy i sprawdź czy nie masz infekcji. Ja akurat mam i robiłam wymaz. Po luteine wszystko się ujawnilo. Biorę leki.Muszę jeszcze brać luteine 2x dziennie.
Wczoraj jak zaaplikowalam do pochwy to później mnie piekło i przestało. Dziś też jak aplikowalam to było ok i zaraz zaczęło się pieczenie i teraz raz piecze A raz nie. Nie wiem o co chodzi czy nagle teraz dostałam alergi na luteine.
W tamtej ciąży zanim poronilam brałam luteine ale nie miałam pieczenia i wgl.
Nie wiem czemu lekarzem nie jestem. Tak powiedziałaA czemu od razu lyzeczkowanie. Ja miałam puste jajo pół roku temu i mi ginekolog kazała czekać około 10 dni na samoistne poronienie, jeśli nie to miała podać lęk i dopiero jeśli to by się nie udało to zabieg. U mnie po około 10 dniach zaczęło się krwawienie i wszystko sami się oczyscilo.