W siódmym. To dopiero pierwszy dzień taki fajny. Chociaż wczoraj też nie było najgorzej. Tobie też sie polepszyW którym tygodniu jesteś? Ja już marzę o tym by poczuć się dobrze.
reklama
Katarzyna 1987
Fanka BB :)
Ojej ja powoli zbliża się do 9 tygodnia. Mam okropne wzdęcia a na wieczór brzuch bardzo widoczny - okraglutki.W siódmym. To dopiero pierwszy dzień taki fajny. Chociaż wczoraj też nie było najgorzej. Tobie też sie polepszy
Paola_89
W siódmym. To dopiero pierwszy dzień taki fajny. Chociaż wczoraj też nie było najgorzej. Tobie też sie polepszy
Wiesz u mnie to dopiero 3 dzień bez mdłości ale ciągle mam obawy że jeszcze wrócą bo miałam też z dwa dni lub trochę dłużej bez mdłości i później miałam znów tylko gorsze.
Ale bądźmy dobrej myśli że minęły
Katarzyna 1987
Mnie tylko zapach perfum nie męczy a tak to wszystko dookoła. Jak to nie obiad to w miseczce. Trzeba zagryźc zeby i czekać na lepsze czasy :-)Wiesz u mnie to dopiero 3 dzień bez mdłości ale ciągle mam obawy że jeszcze wrócą bo miałam też z dwa dni lub trochę dłużej bez mdłości i później miałam znów tylko gorsze.
Pewnie tak. Pogoda się zmieniła a ja inny człowiek normalnie.No nie wpadłabym na to. Znaczy się staram się nie uciskać brzucha, wiadomo. Ale nie pomyślała bym, że to może mieć aż taki wpływ. Wydawało mi się że raczej tak nas natura skonstruowała, że takie drobnostki nie szkodzą [emoji50]Skąd ja to znam. U mnie zawsze problem z pobraniem krwi. Teraz wybieram się w poniedziałek na badania, wizyta w następną środę
Ja też dzisiaj czułam się naprawdę dobrze. Pewnie kwestia tego że było 19 stopni a nie 29
Wracając do obcisłych spodni to niestety w poprzedniej ciąży też nie miałam pojęcia.. Teraz się poprawiam. Zero nasisku na brzuszek szczególnie przy siadaniu np na niskim fotelu albo przy kucaniu.
A i w takim razie powodzenia przy pobieraniu. Mi pomogła woda. Tez byłam wcześniej w nieświadomości że na czczo nie znaczy bez wody
Wiesz u mnie to dopiero 3 dzień bez mdłości ale ciągle mam obawy że jeszcze wrócą bo miałam też z dwa dni lub trochę dłużej bez mdłości i później miałam znów tylko gorsze.
O kurcze nie strasz. Zaczynam pracę od piątku...mam nadzieję że będzie dobrze
Sory u mnie chyba zaczął się 8. Różnie te aplikacje podają. Ale taki przełom 7/8...Ojej ja powoli zbliża się do 9 tygodnia. Mam okropne wzdęcia a na wieczór brzuch bardzo widoczny - okraglutki.
Mi też się zaokrolil
No właśnie jak mam jutro 7t1d to jestem w siódmym tyg czy jestem na poczatku 8 t. Bo różnie mówią i sama do końca nie wiem?Jak to jest?Sory u mnie chyba zaczął się 8. Różnie te aplikacje podają. Ale taki przełom 7/8...
Mi też się zaokrolil
sylwunia82
Skończyłaś 7 t i jesteś w 8. Też miałam z tym problemNo właśnie jak mam jutro 7t1d to jestem w siódmym tyg czy jestem na poczatku 8 t. Bo różnie mówią i sama do końca nie wiem?Jak to jest?
reklama
Paola_89
Odkąd przeszły mi mdłości to już mi tak zapachy nie przeszkadzają a wcześniej to masakra :/
Jeśli chodzi o zbyt dopasowane spodnie czy spódnice to od jakichś 3 tyg nie noszę bo sam brzuch odrzucił że tak powiem, gorzej się czułam więc chcąc nie chcąc musiałam się przerzucić na luz
No ja też się mylę z tymi tyg heh
Jeśli chodzi o zbyt dopasowane spodnie czy spódnice to od jakichś 3 tyg nie noszę bo sam brzuch odrzucił że tak powiem, gorzej się czułam więc chcąc nie chcąc musiałam się przerzucić na luz
No ja też się mylę z tymi tyg heh