marta18691
Fanka BB :)
No ja mam za soba 11badan z krwiJa też się tego boje. W poniedziałek idę na USG kolejne... Wcześniej tętna nie było bo ciąża zbyt wczesne. Ale mam mdłości, więc myślę, że żywa... W środę będę krew pobierała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja mam za soba 11badan z krwiJa też się tego boje. W poniedziałek idę na USG kolejne... Wcześniej tętna nie było bo ciąża zbyt wczesne. Ale mam mdłości, więc myślę, że żywa... W środę będę krew pobierała
Jakie wymogi trzeba spełnić, żeby z takiego programu skorzystać?@Brrrownie tak, zapisalam się już na 28.07. W poprzedniej ciąży dostałam skierowanie na NFZ, a teraz realizują program unijny, więc żal nie skorzystać, jeśli jest możliwość [emoji6]
Z projektu wystarczy po prostu być w ciąży i lekarz daje Ci kwitek, bo to nawet skierowanie nie jest. Ja jestem z opolskiego i u nas też jest.Jakie wymogi trzeba spełnić, żeby z takiego programu skorzystać?
W jakies miejscowosci mieszkasz?Z projektu wystarczy po prostu być w ciąży i lekarz daje Ci kwitek, bo to nawet skierowanie nie jest. Ja jestem z opolskiego i u nas też jest.
Całe szczęście, że z maleństwem dobrze
Współczuję tego co musisz przeżywać.
Oszczędzaj się. Trzymam kciuki aby wszystko skończyło się dobrze
Ciesz się i korzystaj Ja tak przechodziłam pierwszą ciążę. Wtedy tylko w komunikacji miejskiej zdarzało mi się zasłabnąć.
Teraz to już Wam nie raz pisałam jak jest, ale kończę użalanie
Zapisywałaś się już na prenatalne?
Czy nie planujesz robić?
Bo pamiętam, że jedna z Was była przeciwna, tylko nie pamiętam kto
Grunt to pozytywne myślenie będzie dobrze