reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja też nie umiem na kilka postów jednocześnie, wolę każdemu z osobna odpisać lub zapytać. W telefonie ciężko to ogarnąć, może przy kompie jest łatwiej, ale u mnie komp wiecznie zajęty.

A ja jutro mam wizytę i już odliczam godziny...

Dziewczyny bolą was pachwiny?

Chyba komuś bardzo hormonu buzują... Ja też nie widzę w tym problemu :) po za tym na apce chyba nie mozna w jednym poście odpowiedzieć kilku osobom, przynajmniej ja jeszcze tego nie opanowałam 😁

To masz date moich urodzin:)😘

Oooo😍

Ja też nie umiem na kilka postów jednocześnie, wolę każdemu z osobna odpisać lub zapytać. W telefonie ciężko to ogarnąć, może przy kompie jest łatwiej, ale u mnie komp wiecznie zajęty.

Podobno to wina hormonów rozluźniających miednicę. Przynajmniej tak wyczytałam.

Czytacie jakieś książki o ciąży i porodzie? Podobno "w oczekiwaniu na dziecko" jest sensowną pozycja.

Chyba komuś bardzo hormonu buzują... Ja też nie widzę w tym problemu :) po za tym na apce chyba nie mozna w jednym poście odpowiedzieć kilku osobom, przynajmniej ja jeszcze tego nie opanowałam [emoji16]
Można... ale jakie to ma znaczenie...
Czasem czyta sie zaległosci z calego dnia i chce się na bierzaco odpowiadać by nie umkneło... poza tym czy widzicie gdzieś regulamin który nakazauje takie ograniczenia?

reklama

Mnie pobojewaly ale już przestały. Daj znać jak po wizycie. 😊

Do góry