sylwunia82
Fanka BB :)
Ja polecam Karwię, bardzo fajna miejscowość dla rodzin z dziećmi.Ja nad polskim morsem polecam Pustkowo, Jastarnia, Jurata, Krynica Morska, Niechorze ☺
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja polecam Karwię, bardzo fajna miejscowość dla rodzin z dziećmi.Ja nad polskim morsem polecam Pustkowo, Jastarnia, Jurata, Krynica Morska, Niechorze ☺
Powinno być widaćSorki za te posty, poprawię się [emoji6].
Dzisiaj 5+1.
Ja z lubelskiegoDziewczyny a skąd jesteście? Jest ktoś z łódzkiego?
Ja z lubuskiegoJa z lubelskiego
Powiedział tylko tyle ze z racji na leczenie na niedoczynność przed ciąża należą mi sie darmowe badania prenatalne. Nie dopytywalam, bo w sumie nie miałam po co. Kujawsko pomorskieA lekarz jakoś to uzasadnił czemu tak jest? A skąd jesteś jeśli mozna wiedzieć? Przepraszam za tyle pytań ale jest to dla mnie zaskoczeniem
okej szefowoA który tydzień?
Ja jestem ze Śląska
Proszę nie piszcie posta pod postem bo robi to trochę "śmietnik "
Edytować też się da więc nie dodawajcie poprawek w kolejnym poście.
Hahah żadna ze mnie szefowaokej szefowo [emoji16][emoji1]
wiem tylko tak sobie zażartowałamHahah żadna ze mnie szefowa
Ja pochodzę z lubelskiego, ale od ponad roku mieszkam w Wielkopolsce.Ja z lubelskiego