marta18691
Fanka BB :)
Ja mam 6tydzien wedlug aplikacji i na 30czerwca wizyta u ginekologa❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to super ja bym jeszcze jeden test zrobila za kilka dni lub poszla ne beteWitajcie dziewczyny,
Wczoraj zrobiłam test - wyszły wyraźne dwie kreski. W poniedziałek wyszedł negatywny, miałam poczekać z kolejnym testem aż @będzie się spóźniać, ale nie wytrzymałam. Udało się można powiedzieć z pierwszym podejściem.
Aplikacja pokazuje 3t 6d.
Dotychczasowe objawy to: często chce mi się siku oprócz tego obolałe piersi i ból podbrzusza jak przed okresem i zmęczona jestem.
Hej! Gratulacje U mnie dzisiaj 4+0, dzieli nas dzień różnicy. Mam podobne objawy do twoich, tylko doszło mi jeszcze zatwardzenieWitajcie dziewczyny,
Wczoraj zrobiłam test - wyszły wyraźne dwie kreski. W poniedziałek wyszedł negatywny, miałam poczekać z kolejnym testem aż @będzie się spóźniać, ale nie wytrzymałam. Udało się można powiedzieć z pierwszym podejściem.
Aplikacja pokazuje 3t 6d.
Dotychczasowe objawy to: często chce mi się siku oprócz tego obolałe piersi i ból podbrzusza jak przed okresem i zmęczona jestem.
No ja uzywalam zawszego tego psikacza na gardłoDziewczyny co ból gardła? Tantum verde można?
Dziewczyny co ból gardła? Tantum verde można?
Isla to bardziej na sucha śluzówkę, bo dość często stosuję,ale dziękiNie wiem jak Tantum Verde ale polecam ziołowe tabletki I.S.L.A
Cześć mam ten sam termin oraz tydzień ciążyNo to ja się już chyba mogę oficjalnie przywitać dzisiaj była wizyta, 7t4d, widać bijące serduszko, termin porodu na 08.02.2021r