reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Kurczę dziś miałam straszny ból lędźwi przechodzący na uda i podbrzusza.. tak jak przy 1 dniu @. (Mam 3 dni do terminu @..) Czy któraś z was miała może podobnie takie bóle menstruacyjne, a była we wcześniej ciąży? Martwiłam się, ze przyjdzie @, ale póki co uspokoiło się. 🙏🏼 Nie mam kompletnie wrażliwych piersi, a zawsze tez na okres się pojawiały tak 2-3 dni przed @, a teraz cisza.. 🙇🏻‍♀️

Hej dziewczyny :) pisałam tu jakiś czas temu. Nadal nie wiem, czy do Was dołączę, okres się wciąż nie pojawił. Wydałam już spore $ na testy :D ale ten, który robiłam bodajże w dniu okresu wyszedł negatywny (robiłam właśnie ten pink-cos tam, a któraś z Was wspomniała, że lubią się mylić). Jutro dla pewności i żeby nie marnować milionów na testy, pójdę chyba zrobić betę. Będę miała spokojną głowę, bo tak to żyje trochę w zawieszeniu ... Trzymajcie kciuki! :)

Witaj!
Poczekaj najlepiej to trzymaj kciuki za brak okresu. Jak do czwartku nie będziesz miała @ to zrobisz test. Ja idę na betę we wtorek ale tylko po to żeby mieć wyniki do lekarza.

Kurczę dziś miałam straszny ból lędźwi przechodzący na uda i podbrzusza.. tak jak przy 1 dniu @. (Mam 3 dni do terminu @..) Czy któraś z was miała może podobnie takie bóle menstruacyjne, a była we wcześniej ciąży? Martwiłam się, ze przyjdzie @, ale póki co uspokoiło się. 🙏🏼 Nie mam kompletnie wrażliwych piersi, a zawsze tez na okres się pojawiały tak 2-3 dni przed @, a teraz cisza.. 🙇🏻‍♀️
Witaj.
Ja też nie miałam wrażliwych piersi na 3 dni przed datą @. Dopiero dzień po spodziewanym terminie @ się zaczęło..
A bole miałam jak najbardziej. Krzyzowo ledzwiowe też. Dopiero od paru dni się uspokoiło A mam teraz 36 dzień cyklu.

Sama zrobiłam za wcześnie test.. Bo na 2 dni przed terminem @. I wynik wyszedł negatywny.
Ale już tydzień później test mi wyszedł pozytywny .
Oba testy robiłam po południu.

Witaj.
Ja też nie miałam wrażliwych piersi na 3 dni przed datą @. Dopiero dzień po spodziewanym terminie @ się zaczęło..
A bole miałam jak najbardziej. Krzyzowo ledzwiowe też. Dopiero od paru dni się uspokoiło A mam teraz 36 dzień cyklu.

Sama zrobiłam za wcześnie test.. Bo na 2 dni przed terminem @. I wynik wyszedł negatywny.
Ale już tydzień później test mi wyszedł pozytywny .
Oba testy robiłam po południu.
wiec podobne objawy. Martwiłam się, ze tyle kobiet pisze o wrażliwych piersiach, a u mnie nic.. jeszcze te testy tez negatywne wyszły. Zrobilam 4 dni przed @ i biały, żadnego cienia. W takim razie czekam i licze na cud ❤️

Życzę zdrowia w dwupaku 😘

Witaj!
Poczekaj najlepiej to trzymaj kciuki za brak okresu. Jak do czwartku nie będziesz miała @ to zrobisz test. Ja idę na betę we wtorek ale tylko po to żeby mieć wyniki do lekarza.

Jutro pójdę na betę, bo męczy mnie psychicznie takie wyczekiwanie i zawieszenie. Po becie będzie wszystko jasne, czarno na białym i będę mogła ruszyć, w jedną albo drugą stronę ;)

wiec podobne objawy. Martwiłam się, ze tyle kobiet pisze o wrażliwych piersiach, a u mnie nic.. jeszcze te testy tez negatywne wyszły. Zrobilam 4 dni przed @ i biały, żadnego cienia. W takim razie czekam i licze na cud ❤

Życzę zdrowia w dwupaku 😘

Tulciu, u mnie też na razie żadnej większej wrażliwości piersi, może minimalnie. W poprzednim cyklu z kolei miałam bardzo wrażliwe piersi, chyba jak nigdy wcześniej. Stąd byłam pewna, że to ciąża - a tu jednak nie.

reklama
Tulciu, u mnie też na razie żadnej większej wrażliwości piersi, może minimalnie. W poprzednim cyklu z kolei miałam bardzo wrażliwe piersi, chyba jak nigdy wcześniej. Stąd byłam pewna, że to ciąża - a tu jednak nie.
a kiedy termin @ u Ciebie i testowanie? Powiem Wam, ze taka jestem niecierpliwa, dni się strasznie dłużą.. ciekawe jaki będzie ten nasz cykl.. co w przyszłym tygodniu test pokaże.. 🙇🏻‍♀️

Do góry