reklama
Po 3 latach starań i dwóch transferach, test pozytywny! Martwi mnie delikatne plamienie, ale lekarz mówi, ze to normalne z początkiem. Beta delikatnie wskazuje na bliźniaki. Jestem w 5 tygodniu i 4 dni
wow blizniakiPo 3 latach starań i dwóch transferach, test pozytywny! Martwi mnie delikatne plamienie, ale lekarz mówi, ze to normalne z początkiem. Beta delikatnie wskazuje na bliźniaki. Jestem w 5 tygodniu i 4 dni
Jeszcze nie mam odwagi na radość, boje się czarnego scenariusza, po latach tak już mam z tylu głowy...wow blizniaki
Gratuluję bliźniaki? Oo super a to przy bliźniakach wartości są dużo większe czy?Po 3 latach starań i dwóch transferach, test pozytywny! Martwi mnie delikatne plamienie, ale lekarz mówi, ze to normalne z początkiem. Beta delikatnie wskazuje na bliźniaki. Jestem w 5 tygodniu i 4 dni
to ja się będę teraz cieszyć za Ciebie a Ty powolutku coraz odważniejJeszcze nie mam odwagi na radość, boje się czarnego scenariusza, po latach tak już mam z tylu głowy...
Hej dziewczyny pisałam tu jakiś czas temu. Nadal nie wiem, czy do Was dołączę, okres się wciąż nie pojawił. Wydałam już spore $ na testy ale ten, który robiłam bodajże w dniu okresu wyszedł negatywny (robiłam właśnie ten pink-cos tam, a któraś z Was wspomniała, że lubią się mylić). Jutro dla pewności i żeby nie marnować milionów na testy, pójdę chyba zrobić betę. Będę miała spokojną głowę, bo tak to żyje trochę w zawieszeniu ... Trzymajcie kciuki!
Tak beta skacze szybko w efekcie symptomy mocno dają się w znak
Jestem całym sercem z TobąHej dziewczyny pisałam tu jakiś czas temu. Nadal nie wiem, czy do Was dołączę, okres się wciąż nie pojawił. Wydałam już spore $ na testy ale ten, który robiłam bodajże w dniu okresu wyszedł negatywny (robiłam właśnie ten pink-cos tam, a któraś z Was wspomniała, że lubią się mylić). Jutro dla pewności i żeby nie marnować milionów na testy, pójdę chyba zrobić betę. Będę miała spokojną głowę, bo tak to żyje trochę w zawieszeniu ... Trzymajcie kciuki!
reklama
Też tak miałam i to nawet kilka dni po spodziewanym @, byłam na USG we wtorek i nie było nic widać, dzisiaj dopiero druga kreska dużo wyrazniejsza. Zobaczymy co będzie na wizycie we wtorek, trzymajcie kciukiDziewczyny jedna rzecz mnie martwi..zrobiłam test dwa dni przed terminem I teraz dwa dni po terminie @ I na teście codziennie wychodzi taka dama słaba kreska. Nic się nie zmienia