Ewq9
Fanka BB :)
Nie nie, pod złym postem dałam komentarz miał być pod postem o wynikach beta hcg
Ale brzuch się zwiększa ?? Tak ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale brzuch się zwiększa ?? Tak ?
Nie wiem czy wytrzymam tak pierwsza wizyta. Zrobię betę i jak będą dobre przyrosty to się uspokoję i poczekamWytrzymasz? to twoja pierwsza wizyta? Ja mam niby na 18.06 ale spróbuje się umówić jeszcze teraz jakoś do innego
Nie wiem czy wytrzymam tak pierwsza wizyta. Zrobię betę i jak będą dobre przyrosty to się uspokoję i poczekam
Betę co dwa dni żeby sprawdzić przyrost. Ja robiłam trzy razy. Na razie przerwa i pewnie za tydzień powtórzę.Ja się zastanawiam czy robic dzisiaj kolejna betę czy nadal czekać do poniedziałku
Jeśli ma Cię to uspokoić to pewnie że warto sprawdzićJa się umówiłam na jutro, a z bety wychodzi 5 tydzień [emoji23] ale ja chcę się zorientować czy to ciąża, czy cos innego..
Ostatnia robiłam w poniedziałek i kolejna mam zrobić też w poniedziałek, ale gin powiedziała że jak nie wytrzymam to mogę wcześniej i właściwie to nie wiem.. cały czas się zastanawiamBetę co dwa dni żeby sprawdzić przyrost. Ja robiłam trzy razy. Na razie przerwa i pewnie za tydzień powtórzę.
Ja właśnie jadę po stanik. Mam małe piersi- B i już urosły do C. A bolą piekielnie.Jej, ale lecicie w temacie! Ja się umówiłam na 16go,zeby było te 6 tygodni i mozn zobaczyć serdeszuko, ale tak teraz myślę, czy nie wybrać się jeszcze dziś dziewczyny, czy któraś z Was musi już wymieniać staniki? Kurcze mam tak pełne piersi, że już muszę myśleć o większych
U mnie dzisiaj też, ale źle spałam i nabiegalam się trochę w pracy, więc pewnie dlatego.Ja jeszcze nie ale mam pełniejsze [emoji16]z natury mam duże piersi wiec oby za dużo nie urosły [emoji120]kurczę boli mnie dziś podbrzusze tak ciągnie co jakiś czas jak na okres typowo raczej matko ja już mam czarne myśli [emoji53]
Dziewczyny ja mam miskę FF/G w chwili obecnejJa właśnie jadę po stanik. Mam małe piersi- B i już urosły do C. A bolą piekielnie.