mi lekarz kazał zrobić dwie. A na wizytę idę jak będzie 5tydzien+6.Hej dziewczyny ja właśnie jestem po drugiej becie i wynik 121, przedwczoraj było 42. Powinnam zrobić jeszcze raz czy wystarczy ? No i kiedy pójść do lekarza? Czy boli Was brzuch jak na okres ?
reklama
Ja cały czas czuje bol jak na okres i dopóki nie zrobiłam testu to myślałam że okres dostanę za kilka godzin i jedynie co mi nie pasowało to zwiększona ilość śluzu i bol piersi od jakiegoś tygodnia plus diwne bóle/ciągnięcia jajników . A co do wizyty u lekarza to sama się zastanawiam kiedy iść. Najlepiej to jak będzie serduszko ale nie wiem czy tyle wytrzymam w niewiedzyHej dziewczyny ja właśnie jestem po drugiej becie i wynik 121, przedwczoraj było 42. Powinnam zrobić jeszcze raz czy wystarczy ? No i kiedy pójść do lekarza? Czy boli Was brzuch jak na okres ?
Grabarzenka
Fanka BB :)
Gratulacje! Ja po becie 84 poszłam do lekarza po 6 dniach i tak jak pisałam był tylko pęcherzyk.Hej dziewczyny ja właśnie jestem po drugiej becie i wynik 121, przedwczoraj było 42. Powinnam zrobić jeszcze raz czy wystarczy ? No i kiedy pójść do lekarza? Czy boli Was brzuch jak na okres ?
Nie żałuję że byłam, bo przynajmniej już ryzyko pozamacicznej jest wykluczone więc się trochę uspokoiłam. Kolejna wizyta za dwa tygodnie - wtedy będzie 6+6 więc liczę na zarodek i może serduszko
Ewq9
Co 48h powinien zwiększać się o min 66%, więc wszystko okej
Tak pobolewa co jakiś czas jak na okres
klaudiaanita
A jaka miałaś pierwsza betę ?Beta wyszła 28,94 więc niestety ciąża się nie rozwinęła Opuszczam Was i życzę wszystkim duuuzo zdrowia i pomyślności. Pozdrawiam :*
Ewq9
Wytrzymasz? to twoja pierwsza wizyta? Ja mam niby na 18.06 ale spróbuje się umówić jeszcze teraz jakoś do innego
Ja mam wizytę na 29 czerwca i będę wtedy w 8 tygodniu. Jak myślicie nie za późno?
reklama
Grabarzenka
Chyba okejJa mam wizytę na 29 czerwca i będę wtedy w 8 tygodniu. Jak myślicie nie za późno?
Ja miałam pierwszą wg. miesiączki na początku 6 tygodnia, a wyszło 4+6.
Teraz idę na drugą wizytę na koniec 7 tygodnia (6+6) a wg. OM to będzie połowa 8 - wtedy liczę na zarodek i serduszko :-)