reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Hej dziewczyny 😊 ja właśnie jestem po drugiej becie i wynik 121, przedwczoraj było 42. Powinnam zrobić jeszcze raz czy wystarczy ? No i kiedy pójść do lekarza? Czy boli Was brzuch jak na okres ?
Ja cały czas czuje bol jak na okres i dopóki nie zrobiłam testu to myślałam że okres dostanę za kilka godzin i jedynie co mi nie pasowało to zwiększona ilość śluzu i bol piersi od jakiegoś tygodnia plus diwne bóle/ciągnięcia jajników . A co do wizyty u lekarza to sama się zastanawiam kiedy iść. Najlepiej to jak będzie serduszko ale nie wiem czy tyle wytrzymam w niewiedzy

Wcześniej (28.05) byłam w luxmed żeby mi karte ciąży założyli, ale jeszcze nie założyli, a Widać było pęcherzyk.

Hej dziewczyny 😊 ja właśnie jestem po drugiej becie i wynik 121, przedwczoraj było 42. Powinnam zrobić jeszcze raz czy wystarczy ? No i kiedy pójść do lekarza? Czy boli Was brzuch jak na okres ?
Gratulacje! Ja po becie 84 poszłam do lekarza po 6 dniach i tak jak pisałam był tylko pęcherzyk.
Nie żałuję że byłam, bo przynajmniej już ryzyko pozamacicznej jest wykluczone więc się trochę uspokoiłam. Kolejna wizyta za dwa tygodnie - wtedy będzie 6+6 więc liczę na zarodek i może serduszko 🙈

reklama
Do góry