Miałam podobnie zadzwoniłam powiedzieć, że chyba się udało i podałam betę i dzisiaj mam wizytę trochę się cykam.. ale muszę myśleć że wszystko będzie dobrze. To moja druga ciąża i już na początku mam tak, że denerwują mnie spodnie w pasie.. Wy też tak macie?Chociaż ja akurat nie umówiłam się jakoś "na siłę" na wizytę tylko dzwoniłam do mojej ginekolog, podałam dwa wyniki bety i powiedziała że w takim razie zaprasza mnie na wizytę. No i jutro już idę.. mam nadzieję że cokolwiek uda się stwierdzić i to będą tylko pozytywne wieści.
Dziś poszłam jeszcze raz na betę i czekam na trzeci wynik
reklama
Grabarzenka
Fanka BB :)
Oo! Kiedy miałaś ostatnia miesiączkę? Który to tydzień i jaka beta?Miałam podobnie zadzwoniłam powiedzieć, że chyba się udało i podałam betę i dzisiaj mam wizytę trochę się cykam.. ale muszę myśleć że wszystko będzie dobrze. To moja druga ciąża i już na początku mam tak, że denerwują mnie spodnie w pasie.. Wy też tak macie?
Jeeej trzymam mocno kciuki! Daj znać po wizycie
Grabarzenka
Jak najbardziejTez tak mam., to nie jest moja pierwsza ciąża ale czuje ze w tej szybciej rośnie chociaż ja nie objadam sie ale spodnie mnie denerwują
Dziś nie zdążyłam iść na betę wiec teraz zrobiłam test [emoji4]Zobacz załącznik 1127812
Myśle ze jest ok
[GROUP=]
Nie dziękuję, napewno odezwę się po
[/GROUP]
Ostatni @ 24.04, wychodzi 5+5 na aplikacji, betę robiłam wczoraj i miałam 294,6 więc 4 tydzień. Zobaczymy co powie dzisiaj gin.Oo! Kiedy miałaś ostatnia miesiączkę? Który to tydzień i jaka beta?
Jeeej trzymam mocno kciuki! Daj znać po wizycie
[/GROUP]
Grabarzenka
A jakie długie cykle?[GROUP=]
Ostatni @ 24.04, wychodzi 5+5 na aplikacji, betę robiłam wczoraj i miałam 294,6 więc 4 tydzień. Zobaczymy co powie dzisiaj gin.
[/GROUP]
30 dnioweA jakie długie cykle?
Grabarzenka
To różnią nas dwa dni bo ja 25.04 miałam @ @ cykle 31 dniowe.30 dniowe
W sobotę betę miałam 240. Dziś też robiłam i czekam na wynik.
Na którą masz wizytę? Jestem strasznie ciekawa jak będzie u Ciebie!
Idę na 16:30 to faktycznie nie duża różnica daj znać jak będziesz miała wynik bety z dziś!To różnią nas dwa dni bo ja 25.04 miałam @ @ cykle 31 dniowe.
W sobotę betę miałam 240. Dziś też robiłam i czekam na wynik.
Na którą masz wizytę? Jestem strasznie ciekawa jak będzie u Ciebie!
Witam dziewczyny
Rok brałam tabletki anty..
Ostatnia miesiaczke mialam 9 maja po odstawieniu. 18 bylam u gina bo chcemy starać sie o dziecko. Powiedziala ze za 2 dni owulacja. No to mielismy 2 dni przytulanek. Bylam dzis na becie ale nic nie wyszlo. Jak myslicie jest szansa jeszcze czy dac spokoj? Nie wiem w sumie jak teraz z cyklami po tym odstawieniu pozdrawiam
Rok brałam tabletki anty..
Ostatnia miesiaczke mialam 9 maja po odstawieniu. 18 bylam u gina bo chcemy starać sie o dziecko. Powiedziala ze za 2 dni owulacja. No to mielismy 2 dni przytulanek. Bylam dzis na becie ale nic nie wyszlo. Jak myslicie jest szansa jeszcze czy dac spokoj? Nie wiem w sumie jak teraz z cyklami po tym odstawieniu pozdrawiam
reklama
klaudiaanita
Hej dziewczyny
U mnie dziś pierwszy dzień @ która się nie pojawiła
Wynik Beta hcg potwierdził wczesną ciążę
Za kilka dni powtórzę badanie i dam znać czy poszedł w górę
Proszę trzymać kciuki !❤
Niech się rozwija prawidłowo o to proszę
Będzie to spełnienie marzeń !
U mnie dziś pierwszy dzień @ która się nie pojawiła
Wynik Beta hcg potwierdził wczesną ciążę