reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

A wiesz, że czasem tych pierwszych skurczy się nie czuje, a one już są i wychodzą na monitoringu.... ja tak miałam w pierwszej ciąży...
Nieważne, jesteśmy już wszystkie na takim etapie, że to już nie ma większego znaczenia, byleby zdążyć dojechać (lub jak ja dojść) do szpitala😃🙃🤪.
Ja bym czuła, raczej jestem wrażliwa na ból 🤦 na ostatnim ktg nie było ani jednego skurczu 😁 zobaczymy, co będzie za tydzień na wizycie :)

reklama
I tak kazda z was rozpakuje sie w swoim czasie[emoji173]
A wiesz, że czasem tych pierwszych skurczy się nie czuje, a one już są i wychodzą na monitoringu.... ja tak miałam w pierwszej ciąży...
Nieważne, jesteśmy już wszystkie na takim etapie, że to już nie ma większego znaczenia, byleby zdążyć dojechać (lub jak ja dojść) do szpitala[emoji2][emoji854][emoji2957].

Mam dość! Znowu w szpitalu wylądowałam! Tętno małej na ktg ciągle 180... Teraz w szpitalu kolejne ktg, tętno już wyszło lepsze, tylko znowu się dziwią że aż takie skurcze mam. Tym razem dostałam zastrzyki 🥺
Który to tydzien? Moze jak będą takie skurcze to dadzą cos na podkręcenie sytuacji?

Który to tydzien? Moze jak będą takie skurcze to dadzą cos na podkręcenie sytuacji?
38+2. Raczej watpie, pewnie znowu mnie wypiszą do domu. Chociaz ta szyjka się zaczęła skracać więc jest jakiś postęp 😌 jeszcze trafiłam do pokoju z dziewczyną która zaczynała rodzic i... trochę mi się odechciało tego porodu 😂 biedna od 19 się męczyła, o 3 ją zabrali na salę porodowa z 6cm rozwarcia 🙃

38+2. Raczej watpie, pewnie znowu mnie wypiszą do domu. Chociaz ta szyjka się zaczęła skracać więc jest jakiś postęp 😌 jeszcze trafiłam do pokoju z dziewczyną która zaczynała rodzic i... trochę mi się odechciało tego porodu 😂 biedna od 19 się męczyła, o 3 ją zabrali na salę porodowa z 6cm rozwarcia 🙃
Wiem cos na ten temat. U mnie bratowal meczyla sie od 17 godziny dnia poprzedniego a urodziła dopiero po 19 następnego dnia. Czyli ponad 24h ;o a najlepsze ze bylam na miejscu z nia przy porodzie i jak sobie to przypomnę to strach mnie oblatuje ;D

Bozee jak w szpitalu sie wyspać? 😥 Mam 2 dziewczyny na sali co chrapia jak niedźwiedzie. Budza co chwile na mierzenia tetna. A teraz pobudka na ktg super...

reklama
Do góry