Ja bym czuła, raczej jestem wrażliwa na ból na ostatnim ktg nie było ani jednego skurczu zobaczymy, co będzie za tydzień na wizycieA wiesz, że czasem tych pierwszych skurczy się nie czuje, a one już są i wychodzą na monitoringu.... ja tak miałam w pierwszej ciąży...
Nieważne, jesteśmy już wszystkie na takim etapie, że to już nie ma większego znaczenia, byleby zdążyć dojechać (lub jak ja dojść) do szpitala.
reklama
marta18691
Fanka BB :)
I tak kazda z was rozpakuje sie w swoim czasie[emoji173]
A wiesz, że czasem tych pierwszych skurczy się nie czuje, a one już są i wychodzą na monitoringu.... ja tak miałam w pierwszej ciąży...
Nieważne, jesteśmy już wszystkie na takim etapie, że to już nie ma większego znaczenia, byleby zdążyć dojechać (lub jak ja dojść) do szpitala[emoji2][emoji854][emoji2957].
Który to tydzien? Moze jak będą takie skurcze to dadzą cos na podkręcenie sytuacji?Mam dość! Znowu w szpitalu wylądowałam! Tętno małej na ktg ciągle 180... Teraz w szpitalu kolejne ktg, tętno już wyszło lepsze, tylko znowu się dziwią że aż takie skurcze mam. Tym razem dostałam zastrzyki
Maluszek001
38+2. Raczej watpie, pewnie znowu mnie wypiszą do domu. Chociaz ta szyjka się zaczęła skracać więc jest jakiś postęp jeszcze trafiłam do pokoju z dziewczyną która zaczynała rodzic i... trochę mi się odechciało tego porodu biedna od 19 się męczyła, o 3 ją zabrali na salę porodowa z 6cm rozwarciaKtóry to tydzien? Moze jak będą takie skurcze to dadzą cos na podkręcenie sytuacji?
Wiem cos na ten temat. U mnie bratowal meczyla sie od 17 godziny dnia poprzedniego a urodziła dopiero po 19 następnego dnia. Czyli ponad 24h ;o a najlepsze ze bylam na miejscu z nia przy porodzie i jak sobie to przypomnę to strach mnie oblatuje ;D38+2. Raczej watpie, pewnie znowu mnie wypiszą do domu. Chociaz ta szyjka się zaczęła skracać więc jest jakiś postęp jeszcze trafiłam do pokoju z dziewczyną która zaczynała rodzic i... trochę mi się odechciało tego porodu biedna od 19 się męczyła, o 3 ją zabrali na salę porodowa z 6cm rozwarcia
marta18691
Haha ja mam wspolokatorke bardzo mloda 22 lata bedzie miala i 2cc
Bozee jak w szpitalu sie wyspać? [emoji26] Mam 2 dziewczyny na sali co chrapia jak niedźwiedzie. Budza co chwile na mierzenia tetna. A teraz pobudka na ktg super...
marta18691
Szczerze to ja przespalam 6.5godziny [emoji23]
Maluszek001
Skąd ja to znam dzisiaj całe 2 godziny spałamBozee jak w szpitalu sie wyspać? Mam 2 dziewczyny na sali co chrapia jak niedźwiedzie. Budza co chwile na mierzenia tetna. A teraz pobudka na ktg super...
reklama
Maluszek001
I bardzo dobrze ze Ci się udało pospać przed przywitaniem dzidziusia. ☺Szczerze to ja przespalam 6.5godziny [emoji23]