reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Nie wiem o czym to, ale z Twojego opisu wnioskuję, że lepiej (zwłaszcza przed porodem) tego nie oglądać 😂 Póki co jestem spokojna, bo wstępnie umówiłam się z Czarusiem na poród 11 lutego między 7 a 19 (dyżur położnej), ale kto wie, czy mu ten termin pasuje 😂
Ja Wraz będę miała wizytę ciekawe co u mojego małego mężczyzny slychac;)

reklama
On mowi, ze jak dla niego powinni zacząć rozwiazywac ciąże. Ale jak to będzie tego nie wie. Jutro rano corke odwioze do przedszkola i jade. Mam nadzieję, ze w piatek moze zaczna mi wywolywac hmmm
No to pewnie będziesz jedną z pierwszych co będą miały dzidzie przy sobie !!:)) Dobrze będzie !

Święta92, no to powodzenia jutro i ja też trzymam kciuki.
Ale teraz w krótkim czasie dzidziusiów przybędzie😍🥰🤩.
Mój facet na szczęście pracuje na własnej działalności, więc też ze mną trochę pobędzie po porodzie, ale gdyby był u kogoś zatrudniony, to byłaby lipa.

reklama
Ja właśnie wstępnie szykowałam ubranko na wyjście i wzięłam 2 opcje: sam pajacyk lub body+śpioch (w zależności od pogody), do tego skarpetki, 2 czapeczki ciepłe (jedna wydaje mi się mega mała, więc wzięłam jeszcze większą, nie wiem jakie to rozmiary, bo to od siostry mam, już metki sprane, zresztą i tak nie ogarniam rozmiarów czapek [emoji23]), ale do szpitala wzięłam też 2 bawełniane (znów jakaś taka mała i normalna), więc w razie jak nie będzie mrozu, założę tą cienką pod kaptur, rękawiczek grubych też nie biorę, tylko niedrapki, bo w kombinezonie mam rękawiczki :) I może jeszcze kocyk weźmiemy, jak będzie zimno :)
My wyszlysmy wczoraj, bylo body+pajacyk +kombinezon i kocyk

Do góry