reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja dopiero co patrzyłam że jeszcze 3 tygodnie do porodu a tu już mam 8 dniowego dzidziusia w domu [emoji2] dzisiaj wyskoczyło mi przypomnienie o dzisiejszej, ostatniej już wizycie u gina [emoji1]
No ja mam wrażenie że ten ostatni czas trwa dłużej niż cała reszta ciąży.... I codziennie odliczam ile jeszcze chociaż wiem że i tak może to się przeciągnąć do dwóch tygodni po terminie ;p

reklama
Powiem Ci ja tez taka nerwowa bylam od 30dni to odliczalam tylko kazdy dzien...jeszcze stres i wogole a tu 2dni i szpital najbardziej to bedzie mnie stresowac test na covid
No ja mam wrażenie że ten ostatni czas trwa dłużej niż cała reszta ciąży.... I codziennie odliczam ile jeszcze chociaż wiem że i tak może to się przeciągnąć do dwóch tygodni po terminie ;p

No Kochana nerwy puszczaja. Nie wysypiasz sie to chodzisz zla jak osa, a on pewnie sam tez sie nie wysypia przez to... jak mialam taki okres ze nie moglam spac to bylam okropna. Juz sie wygrazalam ze to pierwsza i ostatnia ciaza ;) na szczescie jakos sprawe snu udalo sie zalatwic, ale jak mi wychodzi jakikolwiek inny dyskomfort to tez jestem nieznosna. Ale musze przyzanc ze moj maz bezblednie znosi moje humory. Jest bardzo wspierajacy - to akurat zawsze u niego byla zaleta. U nas to ja jestem nieobliczalnym wulkanem emocji 😜🤦‍♀️

Zostal mi tydzien do porodu i szczerze od dwóch dni mam takie emocje ze codziennie wstaje i liczę na to ze to juz dzis.... i codziennie mam wrażenie że nie zniosę ani jednego dnia dłużej... jakas totalna porażka...
A najlepsze jest to ze maz jest całymi dniami w pracy a jak wraca to tez coraz częściej puszczają mu emocje. I kolo się zapętla.... powiem wam ze jestem powoli na wyczerpaniu.
To ja codziennie mam nadzieję, że to jednak jeszcze nie będzie dziś 😂 W czwartek wizyta, to może się dowiem jak sytuacja wygląda.

To ja codziennie mam nadzieję, że to jednak jeszcze nie będzie dziś 😂 W czwartek wizyta, to może się dowiem jak sytuacja wygląda.
Ja to nawet nie mam takiej myśli, że to może dziś, bo się nic nie dzieje, więc jak mnie weźmie znienacka to walizkę w pośpiechu będę dopakowywać, wtedy już byle zamknąć 😂

Ja to nawet nie mam takiej myśli, że to może dziś, bo się nic nie dzieje, więc jak mnie weźmie znienacka to walizkę w pośpiechu będę dopakowywać, wtedy już byle zamknąć 😂
Mam to samo 😅 jeszcze czekam az mi walizka przyjdzie, bo jak chcialam sie zapakowac to okazalo sie ze stara jest zepsuta 🤦‍♀️

reklama
A ja Wam powiem, ze jeszcze zatęsknimy za brzuszkami 😀🤰🤰🤰jak kolejna noc będzie sie darlo dziecko 😂😂😂😀ogolnie pierwsza ciąża jest super 😀 druga juz taka nie będzie 😂

Do góry