Też bym wolała wcześniej wiedzieć, żeby się potem nagle nie okazało, że budowa mojej miednicy wyklucza poród naturalnyJa tez jie mialam mierzonej miednica. Chociaz uważam że takie rzeczy to powinny być mierzone duzo przed porodem. Bo ck z tego ze zmierza na izbie jak juz bedziemy ze skurcxami
reklama
Powiem Ci ze zalezy od dnia. Jak jestem w „pionie” czyt. stoje albo siedze to raczej nie. Ale jak leze bokiem to czasami jest mi duszno...Dziewczynu macie jeszcze problemy z oddychaniem? Ja 39tc a tak mi się ciężko oddycha ze zastanawiam się czy wogole do porodu bedzie lzej ;p
Mi położna mierzyła przed ktg, właściwie to nawet się nie spodziewałam że robią takie pomiary. Ale myślę że ma to jakiś sens że zrobiła to wcześniej. No i mam nadzieję że te pomiary są wiarygodne nie tak jak w przypadku wagi przy usgTeż bym wolała wcześniej wiedzieć, żeby się potem nagle nie okazało, że budowa mojej miednicy wyklucza poród naturalny
Ja w sumie nie mam, bo brzuch i Maleństwo już jest nisko więc nie uciska na przeponę. Bo chyba przez to się ciężko oddycha.Dziewczynu macie jeszcze problemy z oddychaniem? Ja 39tc a tak mi się ciężko oddycha ze zastanawiam się czy wogole do porodu bedzie lzej ;p
kwiatek250
Fanka BB :)
U mnie trochę brzuch opadł i lżej mi się oddycha.Dziewczynu macie jeszcze problemy z oddychaniem? Ja 39tc a tak mi się ciężko oddycha ze zastanawiam się czy wogole do porodu bedzie lzej ;p
Ewq9
Ja na wyjście miałam sam pajacyk, do tego kombinezonik z łapkami i kapturem i czapeczkę grubszą. Jak już bym zapięty w nosidło to przykryłam grubszym kocykiem i założyłam ten pokrowiec z nosidła. W samochodzie zdjęłam pokrowiec i leżał pod kocykiem całą drogę
Kurde to ja myslalam ze pajac wystarczy... chyba zapytam poloznych na oddziale. Kombinezon mamy dosc gruby i do tego jakis polarowy kocyk. Kombinezon ma rekawiczki, chociaz nawet nie wiem czy one sie nie zsuna z takich malych lapek, pewnie bedzie miala raczki schowane w rekawie. No i nie mam zadnej cieplej czapki... zakladacie zwykle bawelniane czy cieple??? U nas jest kaptur w kombinezonie.
Ja cały czas bez zmian, czyli zależy od dnia - czasem jest masakra, a czasem nie ma problemuDziewczynu macie jeszcze problemy z oddychaniem? Ja 39tc a tak mi się ciężko oddycha ze zastanawiam się czy wogole do porodu bedzie lzej ;p
Maluszek001
U mnie brzuszek poszedł na dół i jest o niebo lepiej! ☺ teraz jedynie szybciej się męczę i czasami złapie mnie zadyszkaDziewczynu macie jeszcze problemy z oddychaniem? Ja 39tc a tak mi się ciężko oddycha ze zastanawiam się czy wogole do porodu bedzie lzej ;p
reklama
marta18691
No tak zadyszka zawsze jest juz w koncowce to juz wogole[emoji16]
U mnie brzuszek poszedł na dół i jest o niebo lepiej! [emoji5] teraz jedynie szybciej się męczę i czasami złapie mnie zadyszka [emoji854]