Wydaje mi się, że ona nie ma dzieci i chyba nie lubi więc może dlatego taka decyzja... I tak chcieliśmy tylko rok jeszcze pomieszkać i kupić swoje.Co Ty mówisz... Takie rzeczy.. Co za baba. Dobrze, że się udało coś znaleźć
reklama
Maskara, fakt można trafić na melepety ludzie mają pomysły. No my problemu nie robimy jestem zdania że karma wraca i lepiej odejść niż się kłócić. Tutaj jak na razie pan który nam będzie wynajmował bardzo fajny, miły i w czwartek mamy notariusza więc wsyztsko będzie jasne.Ja nie mierze wszystkich jedna miarą. Sa ludzie i ludzie. Mozna trafic dobrze albo źle. A najlepiej sie zabezpieczyć na wszelki wypadek. Przestan moim rodzica i pralke ludzie wyniesli i obrazy brak słów teraz maja jasną sytuację i tyle
To nadal nie wiadomo jak jest z najemcami, bo zameldowani tam nie jesteśmy37+0 ! oficjalnie jesteśmy donoszone!
Co do wagi to u mnie też jakaś masakra ostatnio. W 2 tygodnie przytyłam 3 kg teraz to mi w uda i w tyłek najbardziej poszlo
Wczoraj pół dnia skurcze mnie meczyly, jutro KTG mam ☺
Ja czuje ze na poród też jeszcze sporo poczekam. W 31 tygodniu w szpitalu pod kroplowkami leżałam żeby nie urodzic,to teraz za karę też będę pewnie nosić i nosić
A co do płacenia za śmieci w blokach, to płaci się od ilości zameldowanych osób ☺
Nie nie, w umowie nic nie ma ani o zwierzakach ani o dzieciach.Tez tak wyrzucić was nie moze w umowie jest cos zawarte ze dzieci nie można było miec?
Ciężko będzie to na pewno ale trzeba się rozruszać żeby poród był łatwiejszy Jeszcze przyjdzie taki czas że zatęsknimy za tym odpoczynkiem w łóżku ale cieszę się że już jest to za mnąTeż planuje teraz trochę większą aktywność chociaż trochę sił brak przez to leżenie waży 2800
A odstawilas magnez? Czy cały czas bierzesz?Liście malin, wiesiołek, dużo ruchu, piłka, spacery, sprzątanie, schody- nic nie działa
Nie trzeba byc zameldowanym. Wystarczy do wspolnoty podac liczbe zamieszkalych.To nadal nie wiadomo jak jest z najemcami, bo zameldowani tam nie jesteśmy
Właśnie jestem po wizycie, USG dziś nie miałam, ktg wyszło dobrze, skurczów nie ma, szyjka utrzymana, rozwarcia nie ma, więc już za kilka dni zaczynam delikatnie działać Chociaż tydzień mu jeszcze dam, bo dopiero za tydzień będzie wynik na paciorkowcaNa ktora masz lekarza? Daj znac co z malym Czarusiem
Haha czarował to będzie rodziców jak już się urodzi USG nie miałam, więc wagi Czarusia nie znam, może i lepiej, szczególnie, że mi doliczyli kolejne 2kgCzarus pewnie bedzie czarowal podczas wizyty waga tez pewnie ladna będzie[emoji7]
reklama
Dziwne, że po zagrożeniu przedwczesnym porodem, teraz uparcie siedzi i nic nie działa Mam nadzieję, że mój mały zakuma, że czas wychodzić jak będzie poraLiście malin, wiesiołek, dużo ruchu, piłka, spacery, sprzątanie, schody- nic nie działa