Dla dzieciakow super my nad morzem to nie ma moze jeszcze cos nasypieNa lubelszczyźnie dowaliło śniegu, że hej Cały dzień sypało i nie zapowiada się na koniec
reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
U mnie dobrze, że odnieżyli, bo jakby nie przyjechali to jutro byśmy chyba rano nie wyjechali nigdzie napadało, że hej w lubelskimNiee juz nie ma. Tzn reesztka jakas leży ale corka kocha hulajnoge takze coloroczna u nas jest
Sylwia99
To prawda, mówią, że do środy/czwartku ma tak być a ja w czwartek wizyta, aż się boję, jak będę musiała sama jechaćNa lubelszczyźnie dowaliło śniegu, że hej Cały dzień sypało i nie zapowiada się na koniec
Sylwia99
Współczuję mnie krocze przy wstawaniu boli jak cholera, to tak samo myślę, a jak poród ja przeżyje jak to, już tak boliA mnie tak boli brzuch skurcze mam, (raczej przepowiadające) spac nie mogę. Nie chcę wiedzieć chyba jak boli prawdziwy porod
MimiiMalwina
Tez tak.mam.. robisz masaż krocza ?Współczuję mnie krocze przy wstawaniu boli jak cholera, to tak samo myślę, a jak poród ja przeżyje jak to, już tak boli
Bole codziennie mecza ale poza tym nic się nie dzieje;/Jak Twoje bole? Mnie boli mocno jak na okres.
marta18691
Ja mialam tak z niedzieli na poniedzialek tak mnie bolalo jak na okres tylko strasznie mocniej
Jak Twoje bole? Mnie boli mocno jak na okres.
marta18691
U mnie troche sniegu[emoji38]
Niee[emoji23] juz nie ma. Tzn reesztka jakas leży ale corka kocha hulajnoge takze coloroczna u nas jest [emoji23]
reklama
marta18691
Ty jestes z Lublina?
U mnie dobrze, że odnieżyli, bo jakby nie przyjechali to jutro byśmy chyba rano nie wyjechali nigdzie [emoji1787] napadało, że hej w lubelskim [emoji16]