Ja juz jestem dość zniecierpliwiona. Mam z dnia na dzień coraz bardziej dosc. W nocy spie po 2, 3 godziny. Nos wkolo zatkany, powoli siadl kregoslup, bole podbrzusza, dretwienie lewej nogi, bole nadgarstków bo woda sie mega zaczęła zbierać w organizmie. A ruchy małej są tak mega bolesne ze czasami sie zastanawiam skad ona ma tyle sily.
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Ja tez niewiem synek tak kopie ze boli[emoji38]
Ja juz jestem dość zniecierpliwiona. Mam z dnia na dzień coraz bardziej dosc. W nocy spie po 2, 3 godziny. Nos wkolo zatkany, powoli siadl kregoslup, bole podbrzusza, dretwienie lewej nogi, bole nadgarstków bo woda sie mega zaczęła zbierać w organizmie. A ruchy małej są tak mega bolesne ze czasami sie zastanawiam skad ona ma tyle sily. [emoji86]
Maluszek001
Ja wczoraj od 16 do 22 ciągle jakieś skurcze, brzuch twardy jak skała ale przeszło. Usnęłam o 23 i od 3 w nocy nie śpię dzisiaj wizyta u ginekologa więc ciekawe co tam wyjdzie
Ja tez dzisiaj wizyta i jestem mega ciekawa co mi powieJa wczoraj od 16 do 22 ciągle jakieś skurcze, brzuch twardy jak skała ale przeszło. Usnęłam o 23 i od 3 w nocy nie śpię dzisiaj wizyta u ginekologa więc ciekawe co tam wyjdzie
Ja miałam jak na złość wczoraj Ale jakoś dojechałam do Lublina, dzisiaj chyba jeszcze gorzej na drogachTo prawda, mówią, że do środy/czwartku ma tak być a ja w czwartek wizyta, aż się boję, jak będę musiała sama jechać
Maluszek001
Też się zastanawiałam czy u mnie się to w poród nie rozwinie, ale całe szczęście nie. Jutro dopiero mam 37+0 więc musi jeszcze zaczekać w brzuszkuJa jakos przetrwalam noc. Serio mysllam, ze rodze i chyba ni3 chce znac prawdziwego bolu porodu
Maluszek001
Daj znać! Ja już się nie mogę doczekać wizytyJa tez dzisiaj wizyta i jestem mega ciekawa co mi powie
reklama
marta18691
Ja Cie pociesze ja w czwartek do ginekolga ide[emoji38]
Ja wczoraj od 16 do 22 ciągle jakieś skurcze, brzuch twardy jak skała [emoji15] ale przeszło. Usnęłam o 23 i od 3 w nocy nie śpię [emoji45] dzisiaj wizyta u ginekologa więc ciekawe co tam wyjdzie [emoji3]