reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja datę z OM mam taką samą jak z USG (13.02). Mnie się na razie nie śpieszy, nie mam dość, ale też nie chciałabym przenosić ciąży i się stresować tym czy wszystko jest w porządku, wizją wywoływania itp. Najbardziej bym chciała by się mała urodziła tak w przedziale 11-13.02 :D

reklama
140cm? 😯 My mamy 160cm i jest ciasno, już planujemy, że na swoim kupimy sobie 220cm 😂 Ale sama to już w ogóle nie zasnę, po 3 covidowych tygodniach oddzielnie, teraz już nie ma opcji, żebym go na kanapę wyrzuciła, ale pewnie, gdyby faktycznie było mi niewygodnie i spanie samej szło by wyraźnie lepiej, to byśmy się "rozdzielili" ;)
Nooo 😁 w sumie przed ciaza bylo wystarczajaco, duzo sie tulimy w nocy 😍 ale jak tylko zaczelam sie rolowac z brzuchem to tez pozalowalam ze nie wybralismy wiekszego lozka 😅

Ja mam normalnie 16luty termin ale przewiduje ze bedzie ten 5luty cc przynajmniej tak ostatnio mowil ze jak wszystko dobrze będzie[emoji23]
11 dni przed terminem !? To wczesnie !!! U mnie 4 🤣 bede sobie musiala cos tam chyba wsadzic zeby mala nie wyskoczyla wczesniej, to bedzie stresujacy tydzien 🤣

reklama

Załączniki

• Screenshot_20210124_204150_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210124_204150_com.android.gallery3d.jpg
    158,1 KB · Wyświetleń: 94
Do góry